Użytkownik
Szukałam miejsca, w którym mogłabym podzielić się swoimi myślami. I oto jestem! Mam szczerą nadzieję, że będę mogła trochę "porozmawiać". Jestem dosyć nieśmiała i do tej pory nie rozmawiałam zbyt wiele z ludźmi. Uwielbiam czytać książki, pisać, słuchać muzyki ( pomijając disco polo i country
), rysować i oglądać anime ( coś jak obrazkowy film ). Mam na razie tylko 13 lat, ale rozmyślam nad poważnymi sprawami, więc nie uważajcie mnie, proszę, za niewystarczająco dojrzałą na rozmowy o wielu rzeczach.
Przepraszam Was, że tak się rozpisałam, ale jakoś tak wyszło.
Witam w imieniu Administracji Uwielbiamy rozmawiać, siedzimy już tu 10 lat
Większość z nas tutaj uwielbia Anime, polecam dział Manga/Anime: http://www.friends.pun.pl/viewforum.php?id=35
Tutaj co nieco o muzyce: http://www.friends.pun.pl/viewforum.php?id=9
Nikogo nie oceniamy z powodu wieku, życzymy tylko dobrej zabawy i prosimy o przestrzeganie reguł.
Baw się dobrze
Hej Dzuria-chan Nie ma problemu jeśli chodzi o wiek, co więcej - czytając Twoje przedstawienie się już wydajesz mi się fajną osobą i gdybyś nie napisala, że masz 13 lat to bym o tym nawet nie pomyślała
Jeśli chodzi o niedojrzałość w niektórych tematach to moim zdaniem człowiek uczy się całe życie, każdy z nas o wielu rzeczach nie ma pojęcia
Baw się u nas dobrze, pisz dużo, żebyśmy mogli się bardziej poznać i dyskutować na forum!
Użytkownik
Bardzo miło mi się szczerze mówiąc, zrobiło, gdy to przeczytałam. Weszłam dziś na tę stronę i pomyślałam sobie, że na pewno nikt nie napisał żadnego komentarza, a jeśli już to taki, w którym strasznie mnie za coś objedzie. Nie wiem, dlaczego zawsze domyślam się tego najgorszego.
Patrzę - a tu mi odpisują i życzą miłej zabawy oraz piszą, że jestem fajna.
Chyba już nie wierzyłam, że coś takiego spotka MNIE.
Administrator
ja również dołączam się do powitań witaj na forum, baw się dobrze, pisz jak najwięcej, no i zaglądaj jak najczęściej. ^^
ps. ja mając 13 lat zachowywałam się czasem dojrzalej niż zachowuję się teraz, więc wiek to żaden wyznacznik i chętnie przyjmujemy rozmówców na dowolnym etapie życia.
Black Star napisał:
ps. ja mając 13 lat zachowywałam się czasem dojrzalej niż zachowuję się teraz, więc wiek to żaden wyznacznik i chętnie przyjmujemy rozmówców na dowolnym etapie życia.
To dobrze, przynajmniej nie masz się czego wstydzić Ja jak miałam 13 lat, to prowadziłam sweet blogi (potrafiłam mieć 4 jednocześnie), opowiadania o swoich idolach to był po prostu mus. Jeden plus z tamtych czasów to taki, że nauczyłam się trochę tworzyć jakieś nagłówki, tła.
Mam nawet jeszcze kilka kont na znanym EPULSie. Zostawiłam je z sentymentu i... oczywiście nie pamiętam haseł, a email który wtedy używałam jest zaspamowany i nie da się do niego zalogować.
Matko, co ja taka sentymentalna teraz. Co post to ja wspominam o swoim dzieciństwie i robie mini offtop
Cześć,
jestem nowa na forum, trafiłam tu z takich samych przyczyn jak wy, chcę trochę wygadać się i poczytać co wy macie do powiedzenia