Administrator
Jak w temacie - wiecie cokolwiek o społeczności google? Ma ktoś tam konto? Fajnie jest?
Fejsbuk zaczyna mnie wkurzać niemiłosiernie, rozważam przeniesienie się (a przynajmniej częściowe przeniesienie się, bo całkiem z fb pewnie nie zrezygnuje, bom uzależniona ), poza tym część znajomych właśnie do g+ uciekło. Warto?
Mam konto na google+, ale tam swoich znajomych mogę policzyć na palcach jednej ręki. Rzadko wchodzę na to konto, więc trudno mi stwierdzić czy jest fajnie, czy nie
Ale powiem Ci, że mnie też ostatnio wkurza fejsbuk. Od wczoraj kilka razy miałam problem z wysłaniem wiadomości do znajomych. Wciskałam enter i nic. Musiałam kilka razy odświeżać stronę -.- No i te spamy, mnóstwo innych błędów. A kontakt z obsługą fejsa graniczy z cudem
Miałam kiedyś "jazdy" z czatem. Kompletnie mi nie działał. Pisałam do fejsa - oczywiście żadnej odpowiedzi. Problem trwał ponad rok. W końcu sama się za to wzięłam i udało mi się naprawić błąd.
Administrator
Kate napisał:
Ale powiem Ci, że mnie też ostatnio wkurza fejsbuk. Od wczoraj kilka razy miałam problem z wysłaniem wiadomości do znajomych. Wciskałam enter i nic. Musiałam kilka razy odświeżać stronę -.- No i te spamy, mnóstwo innych błędów.
dokładnie. ja mam ten sam problem.
i jeszcze cały czas dostaje zaczepki i inne takie od obcych ludzi, chociaż niby konto mam 'prywatne'.
Administrator
odświeżam: może ktoś jednak ma konto na google+ i przekona mnie, że to lepsze niż fejsbuk i jak to obsługiwać?
Nie mam, myślałam, że Ty masz i mnie oświecisz
Administrator
No właśnie nie... nie umiem, nie ogarniam. A znajomi mi tam uciekają z fejsbuczka.
Ja szczerze mówiąc już tam nie wchodzę Siedzę wiernie na tym fejsie mimo tych reklam i wpadek... No, ale co poradzić. Prawie wszyscy moi znajomi mają facebooka
ja mam google plus od jakiegoś czasu bardzo fajne to jest, są nie tylko zdjęcia ale i artykuły. lepsze niz fb zdecydowanie !