Użytkownik
mam pytanie. nie wiem czy dałam prawidłowy wątek tutaj czy gdzie indziej. ale zapytać nie zaszkodzi. wiecie może gdzie w internecie można plrzeczytać książkę Zmierzch bo w bibliotece u mnie jest wszystko wypożyczone. proszę znajdziecie coś??

[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
something19 napisał:
mam pytanie. nie wiem czy dałam prawidłowy wątek tutaj czy gdzie indziej. ale zapytać nie zaszkodzi. wiecie może gdzie w internecie można plrzeczytać książkę Zmierzch bo w bibliotece u mnie jest wszystko wypożyczone. proszę znajdziecie coś??
Tak sie jakoś złożyło, ze ja jestem w posiadaniu internetowej książki Zmierzch xD Wiesz co poszukam tego linku skąd to ściągnęłam i Ci prześlę na priva xD Pozdrawiam
Hmmm...
Nie lubię opowiastek, takich jak ta, gdzie łączy się "grozę", zjawiska paranormalne i miłość...
Bynajmniej tu mi się to nie podoba..

To niekończący się pościg za money, money. Po drodze gdzieś zapominamy,
O ludzkich wartościach, różnych mądrościach. Szczerej miłości, marzeniach,
Stając się toksyczni dla otoczenia.
a ja ubóstwiam
Black StarAdministrator
Ja wlasciwie w ogole nie lubie opowiesci o milosci. No chyba ze jest to naprawde wielka literatura.
Black Star napisał:
No chyba ze jest to naprawde wielka literatura
Czyli mówisz o Harlequinach?

To niekończący się pościg za money, money. Po drodze gdzieś zapominamy,
O ludzkich wartościach, różnych mądrościach. Szczerej miłości, marzeniach,
Stając się toksyczni dla otoczenia.
Ooo. Harlequina czyta moja mama ;D.
Nie wiem, dlaczego na punkcie tych Beli, Edwardów jest taki szał. Ja nie lubię Zmierzchu, i w ogóle od początku tego nie lubiłam, nie rozumiem fangerlsów jarających się tym.
Ostatnio edytowany przez Cosette (2009-09-19 16:57:58)
MiKaUżytkownik
podpisuję się pod Cosette ^^ ta cała seria nie jest w moim stylu.
Ostatnio edytowany przez MiKa (2009-09-19 22:29:57)
A aj przeczytałam wszystkie 4 tomy i bardzo mi się podobało ;] Najlepsza jest ostatnia część - nan początku jest taki zoonk O.o xD A 1 i 2 część przeczytałam dwa razy xD