Ostatnio ciągle poszukuję swojego stylu i cały czas go modernizuję, a więc do mojego modowego kanonu doszły krótkie spódnice typu 'takie od mundurków' i długie koszule noszone jako sukienki. Męskie koszulki noszę tylko na wfie. Wybieram teraz raczej normalne t-shirty i bluzki na ramiączkach. Do tego chusteczka lub wieelgaśny szalik... na ręce cała masa bransoletek, które moi koledzy określają mianem kastetów, sporo wisiorków i przypinek. W sezonie jesiennym cały czas rządzą trampki, tylko że w wersji ocieplanej do połowy łydki. No i koniecznie wielka wełniana czapka, a na nią jeszcze większe słuchawki ;>
Hyym, ciekawy wątek,
mówię ciekawy, bo w naszym świecie większość traktuje nas stereotypowo, tak jak wyglądamy. A to nie do końca prawda, ja na ten przykład ubieram się jak najluźniej. Szerokie spodnie, sportowe buty ponad kostkę, długie bluzy, i jeszcze dłuższe kurtki, to normalka w moim ubiorze. Ubiór odświętny, jeśli można to tak nazwać, wygląda u mnie że zamieniam koszulki, na koszule, i nieco krótsze, bądź nawet w skrajnych wypadkach, normalne spodnie. Z butów jednak nigdy nie rezygnuję, nigdy .
Ja jak twierdzi moja matka wyglądam jak szatan O.o
Koledzy twierdzą że jak rockóa albo metal
NIe wiem szczerze jak się określać...Ja lubię ciemne rzeczy..w takich się dobrze czuję..Lubię luźne wygodne ciuchy...WIeszam na sobie łańcuchy i pieszczochy ale bez przesady....Nie lubię się malować...na szyi nosze psią obrożę (kiedyś w ramach protestu do przypinania psów,a teraz tak z przyzwyczajenia) Buty do kolan....
Ale chyba aż tak przerrażająco na ulicy nie wyglądam ;d
Mam też sentyment do swoich strojów w których ćwicze i trenuję -jedyne kolorowe w mojej szafie oprócz bielizny xDDD
czy ja wiem czy ja mam swój styl? nie podążam za jakimiś najnowszymi trendami, kupuje to co mi się podoba i na co wystarczy mi kasy. czasami ubieram się bardziej kobieco, czasami zakładam zwykły t-shirt i spodnie. można powiedzieć, że mam fioła na punkcie butów. w sumie to do nich przywiązuję największą uwagę.
Użytkownik
Mudzyn napisał:
Ja jak twierdzi moja matka wyglądam jak szatan O.o
Koledzy twierdzą że jak rockóa albo metal
heh, u mnie jest to samo ^^
Kocham czerń, czarny lakier, i koszulki z rockowymi lub metalowymi zespołami.
No i oczywiście ubóstwiam glany. ♥
Ponieważ ubieram się jak siedem nieszczęść, [prawie wszystkie moje ciuchy kupuje mi mój chłopak i jego mama. Serio I nareszcie dobrze wyglądam
Uwielbiam, wręcz kocham ciuchy w poziome paski (czarno-białe lub granatowo-białe).
http://i.pinger.pl/pgr229/904c8d5c001ad253531997a6
Moim marzeniem jest ta sukienka powyżej. Jak też można się domyślić, uwielbiam styl Beyonce (choć gdy założyła ubranie z printem pizzy już nie byłam zadowolona )
Ostatnio pokazałam P. te buty:
http://beyonce.com.pl/wp-content/upload … _Boots.jpg
niestety, stwierdził, że jeśli pokażę mu się w nich, to on na naszym ślubie wystąpi w znienawidzonym przeze mnie fioletowym dresie, krótkich spodenkach i w nieśmiertelnym połączeniu skarpety-sandały Umarłam ze śmiechu, a potem stwierdziłam, że zbiorę wszystkie nasze ubrania i będziemy wzajemnie wyrzucać sobie te, które nam się nie podobają. No ale po tym zostałabym jedynie z 2 parami spodni i 5 bluzkami
Cleo napisał:
http://beyonce.com.pl/wp-content/uploads/2013/11/Azzedine_Alaia_Lace_Front_Ankle_Boots.jpg
te buty są prześliczne! Ja też takie uwielbiam na obcasie i z pazurem ) Szkoda, że po 5 minutach chodzenia bolą mnie już nogi
dlatego na co dzień chodzę na płaskiej podeszwie.
ja mocno schudłam w tym roku więc muszę wymienić większość szafy, gdzie polecacie kupić w rozsądnej cenie spodnie i sukienki?
Proces tworzenia biżuterii rozpoczyna się od projektowania. Jubiler może stworzyć unikalne wzory na podstawie własnej wizji lub zgodnie z preferencjami klienta. Następnie dobiera odpowiednie materiały, takie jak metale i kamienie szlachetne, aby zrealizować projekt. Główne techniki, którymi posługują się jubilerzy, to złotnictwo, srebrnictwo i jubilerstwo. Złotnictwo zajmuje się obróbką złota i innych metali szlachetnych, tworząc z nich różnorodne formy biżuterii, od pierścionków i naszyjników po bransoletki i kolczyki. Srebrnictwo skupia się na pracy ze srebrem, które może być stosowane zarówno do tradycyjnych wzorów, jak i nowoczesnych projektów. Jubilerstwo obejmuje szeroki zakres umiejętności, od grawerowania i polerowania po inkrustację i montaż kamieni szlachetnych. Podsumowując, jubiler to nie tylko rzemieślnik, ale również artysta, który tworzy piękno i wyraża emocje poprzez swoje unikalne dzieła. https://bovem.com.pl/