"It's been awhile
I know I shouldn't have kept you waiting
But I'm here now..."
Powracam po dwóch latach nieobecności. Nie wiem, co spowodowało ją. Może rozpoczęcie studiów, może zmiana priorytetów życiowych (hej! za niedługo zamieszkam z moim facetem na stałe!), może fakt, że po ciężkim półroczu zapadłam na zaburzenia lękowo - depresyjne mieszane. Czułam się fatalnie i teraz szukam spokoju, stabilizacji, a powrót tutaj może mi pomóc zapomnieć. Nie liczę na "rozgrzeszenie". Cieszę się, że prawie wszystko jest tu po staremu i... witajcie
No hej Myślę, że to dobry pomysł. Nie zapominajmy, że wiele osób z nas doznając wiele przykrości w życiu realnym uciekało się własnie do internetu, gdzie można było poznać ciekawe osoby i rozmawiać na wiele tematów. Ja byłam wśród tych osób i uważam, że spędzanie czasu na forum to świetne zajęcie. Mam nadzieję Cleoś, że spędzisz tutaj tak samo miły czas jak kiedyś
A! i bardzo się cieszę, że wreszcie nie będziesz musiała czekać na swojego Ukochanego, tylko będzie on cały czas przy Tobie!
Ostatnio edytowany przez Kate (2013-05-07 11:27:56)
Administrator
witaj ponownie! <3
a ja cały czas tutaj jestem, czasem znikam na chwilę, albo nawet na dłuższą chwilę, bo wzywają mnie obowiązki... ale cały czas pamiętam o forum
i mam nadzieję, że teraz będziemy się tutaj częściej spotykać
Dzięki za ponowne przyjęcie
Administrator
przecież wiesz, że zawsze przyjmiemy Cię z otwartymi ramionami
Black Star napisał:
przecież wiesz, że zawsze przyjmiemy Cię z otwartymi ramionami
dokładnie!
Użytkownik
jak przeczytałam tytuł myślałam, że chodzi o piosenkę britney spears skojarzyło mi się też z plotkarą, nie wiem czemu... oglądaliście ten serial?