Z tego co pamiętam, to Damian takiej słuchał.. ;p
Mi czasem też się zdarza, coś w stylu Delerium. ;]
To niekończący się pościg za money, money. Po drodze gdzieś zapominamy,
O ludzkich wartościach, różnych mądrościach. Szczerej miłości, marzeniach,
Stając się toksyczni dla otoczenia.
Metal, emo metal, thrash metal, metalcore, hardrock, rock, punk rock, metal chrześcijański ; dd rzadziej reggae/rap, a nawet w ogóle można powiedzieć.
Użytkownik
hip - hop , rap. czasem pop ;P
Nefre - Wiem, czego chcę
To niekończący się pościg za money, money. Po drodze gdzieś zapominamy,
O ludzkich wartościach, różnych mądrościach. Szczerej miłości, marzeniach,
Stając się toksyczni dla otoczenia.
Użytkownik
Ja tam uwielbiam Jesse-iego McCartney-a I Bruno Marsa to jest mój świat wogóle muza typu pop
Użytkownik
Wiem, że piszę po wielu latach w tym temacie, ale bardzo chcę to zrobić.
1. Pop/rock - TH
2. Vocaloid - Hatsune Miku
3. K-pop - Exo
4. Coś jak mocny rock - Bring me the Horizon
5. Coś jak pop/punk - Paramore
6. J-pop - Hanazawa Kana
7. Pop/rock - Sleeping with Sirens, Escape the fate
Duuużo tego by było, ale nie chcę aż tak się rozpisywać.
Dzuria-chan napisał:
Wiem, że piszę po wielu latach w tym temacie, ale bardzo chcę to zrobić.
1. Pop/rock - TH
możesz rozwinąć ten skrót? Domyślam się co to, ale chcę się upewnić, żeby ewentualnie gafy nie strzelić
tak w ogóle, to właśnie bardzo dobrze, że odświeżasz temat Plus dla Ciebie!
Użytkownik
TH - Tokio Hotel, oczywiście!!! Sorry, nie pomyślałam o tym, Kate ( mogę w ogóle tak napisać??? ).
Ogólnie to niedawno wydali nową płytę. Bardzo się zmienili, naprawdę. Uwielbiam " Run, run, run "...
Jasne, że możesz tak pisać Dlatego mam taki nick, nawet w realu niektórzy się tak do mnie zwracają co mi się bardzo podoba
Haha no proszę, nie pomyślałabym, że będzie tutaj fanka TH Ja kiedyś byłam ich meeega fanką, na początku ich kariery. Razem z koleżanką oglądałyśmy na vivie polskiej i jeszcze niemieckiej ich każdy wywiad, premiery teledysków, mam nawet gazety z tamtych lat z wywiadami i plakatami... Ach co to były za czasy
W tej chwili ich już nie słucham, jedna lub dwie piosenki mi się spodobały, niestety reszta nie przypadła mi do gustu.
Użytkownik
Ja to tak nie szaleję za nimi, jak większość ich fanek. Po prostu to mój ulubiony zespół. Chociaż chciałabym zobaczyć cały ich skład na żywo i ich na żywo usłyszeć!!!!!!!!!!!!!!!! Ale nie zamierzam iść na ich koncert, gdy prawdopodobnie Alienki mi wejdą na głowę. No ja wiem, że są fajne, ale ludzie robią czasem różne dziwne rzeczy, nie?
I jak usłyszałam pierwszą piosenkę, która się ukazała, myślałam sobie, że to nie oni. Jak już weszła do internetu to miałyśmy z moją siostrą problem, bo akurat nam odcięli!
Ja to tylko raz widziałam 'Durch den Monsun' na vivie. I wtedy dostałam takiej wariacji, że zaczęłam wrzeszczeć i biegać w kółko, jak wtedy, gdy zapalił mi się czajnik. Tylko, że w przypadku teledysku to były pozytywne emocje. I dopiero pod koniec przyszło mi do głowy, żeby zawołać siostrę. Nigdy, oprócz tych dwóch przypadków nie dostałam TAKIEJ wariacji, więc to dowód, że teledysk w tv to było dla mnie coś.
Właściwie to siostra wzbudziła we mnie większość zainteresowań. I jestem jej za to baaardzo wdzięczna.
Użytkownik
Moją ulubioną muzyką jest muzyka eurowizyjna (zarówno z edycji Konkursu Piosenki Eurowizji, jak i okresu preselekcyjnego). W każdej dekadzie Eurowizji znajduję perełki - od piosenek lekkich i przyjemnych po wymagające kompozycje okraszone poetyckim tekstem. Eurowizja to mój ulubiony konkurs muzyczny!