Jak już wiecie, do końca miesiąca mają wszystkim zmienić profile na oś czasu. Mnie osobiście ona nie podoba się. A jakie jest wasze zdanie?
Trudno się na początku przyzwyczaić, w ogóle jest jakaś dziwna. Ale już jakiś miesiąc temu zmieniłam i można przywyknąć. Choć mogli wymyślić coś lepszego.
Administrator
mnie się to strasznie nie podoba ;/ jeszcze u ludzi prywatnych to jakoś się da ogarnąć, najgorzej to się sprawdza w przypadku jakichś instytucji: w ogole nie można niczego znaleźć, ja się gubię.
Słowa mojego dobrego znajomego nt. osi
"[Oś czasu] to wygląda bajzlowato; NIC nie mogę znaleźć w tym sajgonie. To jak zmiksowany worek okienek, powiadomień i informacji wyrzygany na ścianę - pełna losowość"
I lepiej bym tego nie ujęła.
Administrator
dobrze powiedziane, ja mam dokladnie te same odczucia. a najgorzej jest gdy próbuję szybko coś znaleźć. ;/
Administrator
o, nie! byłam sobie spokojnie na wakacjach, a jak wróciłam, to facebook zrobił mi oś czasu. to smutne.
poza tym od kilku dni mam dziwne problemy - posty znikają, komentarze się nie dodają, wiadomości nie wyświetlają... ktoś jeszcze to ma?
Black Star napisał:
o, nie! byłam sobie spokojnie na wakacjach, a jak wróciłam, to facebook zrobił mi oś czasu.
to smutne.
poza tym od kilku dni mam dziwne problemy - posty znikają, komentarze się nie dodają, wiadomości nie wyświetlają... ktoś jeszcze to ma?
Bywa niestety i tak. Ja mam najczęściej problem z wiadomościami na czacie, które nie dochodzą i wyświetla się ten irytujący, żółty trójkącik. Wcześniej nie znosiłam też dodawania zdjęć, bo nie dość, że było to strasznie wolne to na dodatek później lubił wyskakiwać błąd
Arletka wysyłam zaproszenie
Administrator
czy Wasz fejsbuk też się zmienił?
Niet, jeszcze nie.
Administrator
Fay napisał:
Jeśli przez "zmiany" rozumieć m.in. przestawienie ikonek powiadomień z lewej na prawą, to tak.
ja akurat ikonki miałam już wcześniej z prawej, natomiast teraz wszystko wygląda tak, jakby było w osobnych ramkach/oknach, pasek aktualnych postów zrobił się cieńszy, a boczne kolumny - szersze. trochę to nieczytelne, jeszcze na ekranie komputera jest znośnie, ale na tablecie/telefonie... więcej przewijania niż czytania. i kolor też się zmienił.