Administrator
patrycjaa napisał:
Porażką są też według mnie nowe polskie "gwiazdy" czyli Mandaryna, Honey, Ci od mam czinkłaczento, pewex, mrozu itd.
zgadzam się, nie wiem co niektórzy z tych ludzi robią w "szołbiznesie".
Ja się niedokońca z wami zgodzę, bo lubie Pewexa, fajne ma piosenki. Nie uważam jednak najbardziej z polskich muzyków Tede.
Tak? "Ja tobie mowie, mowie. Ja robie mowie mowie AJ Em najlepsza dziunia tutaj w klubie"
TO chyba mówi samo za siebie
Fajnie się tego słucha, można sobie w łatwy sposób humor poprawić. Ale jak wiadomo każdy ma inny gust.
Ja tam wolę
"Lepiej zatrać się w tej muzyce, chwila
Którą posiadasz, lepiej nie pozwolić jej odejść
Masz tylko jeden strzał, nie rozwal tej szansy
Taka okazja zdarza się raz w całym życiu"
Są gusty i guściki, prawda?
Roberta napisał:
Nie uważam jednak najbardziej z polskich muzyków Tede.
nie zrozumiałam xD.
W każdym razie ja kiedyś bardzo lubiłam piosenki Tede xD
Coś mnie poprstu drażni w nim, lecz nie dokońca potrafie powiedzieć co to jest. Jak sie tak zastanowie to może kiedyś nie był taki zly.
Roberta napisał:
Coś mnie poprstu drażni w nim, lecz nie dokońca potrafie powiedzieć co to jest. Jak sie tak zastanowie to może kiedyś nie był taki zly.
Teraz akurat nic dziwnego, że Cię drażni. Mnie z resztą trochę też. Woda sodowa strzeliła do głowy i uważa się za kogoś WIEELKIEGO.
Administrator
Kate napisał:
Roberta napisał:
Teraz akurat nic dziwnego, że Cię drażni. Mnie z resztą trochę też. Woda sodowa strzeliła do głowy i uważa się za kogoś WIEELKIEGO.
;/ to jest żałosne, że tyle "gwiazd" uważa się za "lepszych" tylko dlatego że im się udało zrobić trochę kariery.
Dlatego wole słuchać osób mniej znanych, którzy nie pokazują się ciągle w telewizji.
Muzyką w telewizji rządzą wielkie korporacje i bogate wytwórnie muzyczne. To one mówią co ludziom ma się podobać a co nie. Oni decydują jaka gwiazda w tym roku sprzeda najwięcej płyt i jakie zgarnie za to nagrody. Tak było zawsze i tak będzie.
Co do wody sodowej. - To jest jeden z powodów dlaczego słucham Eminema. Mimo miliardów na koncie wygląda normalnie, nie ma na szyi kiczowatych łańcuchów o równowartości willi z basenem ani setek samochodów. Widać, że robi to co kocha Nawet zapytany o to czy coś zmieniło się w jego życiu z powodu bogactwa odpowiedział: "Zmieniło się tylko to, że jak jestem głodny to w każdej chwili mogę sobie coś kupić do jedzenia"
Administrator
Roberta napisał:
Dlatego wole słuchać osób mniej znanych, którzy nie pokazują się ciągle w telewizji.
dokładnie, ja też.
zreszta, dla mnie jest to o tyle łatwe, ze moich ulubionych zespołów prawie nigdy w tv nie widać, bo nie są to przedstawiciele muzyki, która łatwo by się sprzedawała.
lubię "prawdziwych" muzykow, tych, ktorzy tworza, bo kochaja spiewac, wystepowac, nagrywac, a nie tylko liczac na popularnosc.
Dj Frank - Discotex (Yah!) . Rytm jest na prawdę fajny, bo aż chce się tańczyć, ale facet mógłby się w ogóle nie odzywać w tym utworze... Fragmencik "God made the bitches, yeah
He had to make the bitches cause the bitches had to make other bowsers and bitches". Po prostu żenada, spieprzył swój własny utwór.