Użytkownik
CiasteczkowyPotwór napisał:
ja kupuje w manu albo na pietrynie glownie w przypadkowo napodkanych sklepach,lumpexach,bershka,terranowa
o, jesteś z Łodzi?
Użytkownik
otóż to
Ojej... Zakupy to moja któraś tam wielka miłość. A sklepy? Obchodzę dosłownie cały Toruń, ale i tak zawsze coś wyłapię w New Yorkerze, Housie, Croppie, H&M, C&A, Queen'ie, Rapperze (tych dwóch ostatnich akurat w moim mieście nie ma, no ale co tam, w Gdańsku są. : P). Też się wymieniam z mamą, więcej, przywłaszczam sobie jej ciuchy, ale mam też młodszą siostrę.
Młodsza, jak młodsza, ten sam rozmiar. Widać jak mam dobrze? xD Widać.
A i tak najbardziej kocham buty, kupuję je co miesiąc ostatnio. haha. xD
Wczoraj widziałam w Tally Weijl cudne ciuszki :>
Użytkownik
No, w Tally Weijl są fajne ciuchy, odkryłam to niedawno
ja w wakacje xD
Użytkownik
ja tam nie mam określonego sklepu który lubię xD po prostu jak widzę jakąś hurtownie z odzieżą i zobaczę w niej fajny ciuch to kupuję
Użytkownik
House, New Yorker,Cropp... Ale lubię też chodzić po lumpeksach.W Piotrkowie namierzyłam kilka fajnych.
Ja w manu w C&A , House, New Yorker i jakiś tam różnych sklepach których nigdy nie pamiętam jak się nazywają ;p
I jeszcze w sklepie obok mojego bloku
Jakoś nie mam swojego ulubionego sklepu, wchodzę do większości sklepów z ubraniami, jak mi się coś podoba, to po prostu biorę.
To niekończący się pościg za money, money. Po drodze gdzieś zapominamy,
O ludzkich wartościach, różnych mądrościach. Szczerej miłości, marzeniach,
Stając się toksyczni dla otoczenia.
Ja w sumie jestem zwolenniczką lumpexów, w miastach, które często nawiedzam mam kilka ulubionych w których zawsze coś się wyszpera, jak np. dzisiaj. Koszulka Zeppelinów, za którą w muzycznym musiałabym zapłacić z 5 dych kosztowała trzy złote ;p. A jeśli chodzi o sklepy z nowymi ciuchami, to głównie Terranova (bo znajoma znajomej pracuje i zawsze odkłada mi upolowane ciuchy do czasu ich promocji ;o), New Yorker głównie za dodatki, H&M w którym zawsze kupuję koszule i męskie kapelusze, a także Bershka i ich genialne jeansy.
Użytkownik
Ja najbardziej lubię "Modny Styl". Jedyny sklep z nową odzieżą w mojej miejscowości XD