Ja mam tylko starsze, więc nie mam porównania. Ale dobrze sie tak czuje, chociaż pewnie ostatnia z domu wyjde ;D
A w wakacje pozbywam sie siostry xD Znaczy ślub bierze ))
Ja niestety mam młodsze. Brat- 9 lat.
Sprzedam!
Nie je dużo. Jeśli mu każesz- siedzi. W zestawie piłka do nogi, można go puścić na cały, dzień na boisko i laptop. Za groźbą sprząta w pokoju. Późno chodzi spać. W razie problemów można go zakneblować.
Cena: 1 grosz (sale!)
Ktoś chętny?
Ostatnio edytowany przez Naturelle (2009-08-21 17:35:36)
Ja mam o półtora roku starszego brata. Nie jest tak źle jakby mogło się wydawać Cały czas się tłuczemy, czasem rzucamy w siebie czym popadnie ale jak przyjdzie co do czego zawsze sobie pomagamy ;] Ale wiecie co ten drań kiedyś zrobił ?? Jeśli ktoś z was grał kiedyś w MU to wie, że tam można brać ślub. No i ja sobie grałam w tą grę, oczywiście brat też. No i dał ogłoszenie do wszystkich: :Sell siostrę za dobry set", no i odzywa się jakiś koleś, że chętny ale musi się wypytać. No to brat palnął;" nówka sztuka jeszcze nie śmigana" ^^ Myślałam że go rąbnę...Ale okazało się, że koleś był fajny no i się chajpneliśmy ( w grze oczywiście) ;]
Mam siostrę. XDDD
ma 21 lat, jest zajebista. Pomaga mi zawsze gdy mam problemy finansowe ! ^^ i dała mi kase na glaaany *-* no i na spódniczke, która bardzo chciałam mieć. Czasami trudno sie z nia na dogadac (na gadu) mieszka w irlandii. W realu, jest doobrze. pozycza mi czasami swoje ciuchy. ;DDD ogolnie uwilebiam ją.
Mam siostrę starszą o rok, i - o zgrozo! - bardzo ją lubię. Jesteśmy dla siebie bliskie, zawsze się sobie zwierzamy z tajemnic. I baaardzo często się kłócimy. xD
Chciałabym mieć [też] brata.
a ja jestem jedynaczką i to nie zawsze jets takie fajne jak się zazwyczaja ludzią wydaje
ale ogółnie nie narzekam
cały pokój dla mnie, nie musze nikogo pilnować (całe szczęście bo nieznoszę dzieci ) z nikim się ciągle nie kłócę, nie bije... xD
Użytkownik
ja też jestem jedynaczką. a biję się na zmianę z kumplem i kumpelą xD kumpel nabił mi wczoraj gigantycznego siniaka. to przez te glany >.<
Hej..Ja mam brata starszego.. I on sobie wyobraża, że będzie mi wybierał chłopaków..To się ogólnie pomylił...Bo choć on mi zabraniał być z moim byłym ja i tak z nim byłam...
A wg często się z nim kłócę..;/ Nie znoszę tego.!!
Bardzo go kocham i wiem, że on mnie też ale mysli że może mną żądzić i rozakzywac mi.!!
A to mnie wpienia.!..! cO Na to poradzić.?
Bo po protu zna się na chłopakach i boi się o Ciebie, mimo że nie powie Ci tego. Mimo że nie jesteś już dzieckiem, dla niego zawsze pozostaniesz malutką siostrzyczką, nie znającą się na życiu i ludziach, i czuje powinność bronienia Cię przed osobami, które jemu nie przypadły do gustu. ; ) Mam to samo z bratem ciotecznym, lolz.
Może pogadaj z nim, powiedz, że jeśli będziesz go potrzebowała to mu powiesz. Jesteś rozsądna i wiesz komu ufać, a komu nie Rozmowa jest najlepsza
Użytkownik
Ja nie mam rodzeństwa...W sumie to jest ok (pokój dla siebie itp.) ale czasem chciałabym mieć starsza siostrę lub brata (np. o 2,3 lata). Ale nie żeby się bić czy coś Fajnie czasem byłoby doradzić się w jakiejs sprawie, a brata wykorzystać w celach zdobycia jakiegos fanego gostka
Administrator
Natka1995 napisał:
Hej..Ja mam brata starszego.. I on sobie wyobraża, że będzie mi wybierał chłopaków..To się ogólnie pomylił...Bo choć on mi zabraniał być z moim byłym ja i tak z nim byłam...
A wg często się z nim kłócę..;/ Nie znoszę tego.!!
Bardzo go kocham i wiem, że on mnie też ale mysli że może mną żądzić i rozakzywac mi.!!
A to mnie wpienia.!..! cO Na to poradzić.?
brat się po prostu o Ciebie troszczy. dla niego zawsze będziesz małą siostrzyczką, tak jak napisała Cosette.
oczywiście, że jego zachowanie może Cię trochę wkurzać, ale on to robi w dobrej wierze i przecież nic w tym złego, że dba o Ciebie.
ps. no i Kate ma rację - szczera rozmowa pomaga na wszystko