No właśnie...
Jak widać na załączonym obrazku (xD) , przybyło nam paru facetów na forum. W związku z tym mam pytanie ( w końcu najlepiej pytać u źródła): o czym najlepiej z facetami rozmawiać np. na niezobowiązującym spotkaniu czy randce?
Administrator
Z facetami można gadać o tym samym co z dziewczynami wyłączając: ciuchy, kosmetyki, buty, i to jak sie kiepsko czujemy w pewnych chwilach zycia.
A przynajmniej tak odpowiedzial mi na podobne pytanie kolega kiedyś.
To zależy z kim, mam kolege który może gfodzinami nawijać o włosach -.-
Ale najlepiej sie z każdym gada o... Niczym! a jak już musi być temat to z każdym można sie powymieniać wspomnieniami po pewnym czasie temat sie sam zawsze nasuwa
tak tylko jszcze wogole trzeba chciec gadac... mam kolege ktory jak gada z jakas dziewczyna to mowi caly czas: "no". albo jak juz sie "rozgada" to albo tematem sa gry komputerowe albo ogolnie caly komputer... xD i pogadaj z takim...
haha, no to nieźle ;DD.
Ja też czasem nie wiem o czym mam rozmawiać z chłopakiem. Tak łatwo powiedzieć "temat sam się nasunie", a wiele dziewczyn jest właśnie w zakłopotaniu, jak ja xD. Z drugiej strony, to racja i trzeba myśleć "przecież to tylko chłopak, a nie jakiś tam wielki król". Ja mam 3 kumpli i zwyczajnie z nimi rozmawiam. Po prostu o wszystkim. Myślę, że najpierw z chłopakiem trzeba się zapoznać, pytać co u niego a jak tam z tym i tamtym , a potem kiedy już się go tak pozna trzeba stawiać kroki do przodu ^^ . Nie wiem czy dobrze mówię, ale taka jest moja opinia na ten temat. Może ktoś coś lepszego powie xDD lub powiedział xD.
Taa...ktoś mówił, że z facetami można rozmawiać o tym, co nas dręczy. Moja koleżanka zaczęła coś mówić do kumpla o swoich problemach, a on do niej "mam dosyć słuchania o twoich problemach". o_O
No najlepiej o wszystkim o czym można mówić, ot co. A co do problemów to ten kumpel Twojej koleżanki, siostrzyczko, był pewnie znudzony tym wszystkim, może za bardzo mówiła o jednym, konkretnym problemie, lub nie potrzebnie je wyolbrzymiała? Tego nie dowiem się raczej, ale może też być tak, że sama mówiła o swoich problemach, nie dając mu możliwości dojścia do słowa? Nawet możliwa jest taka opcja.
Administrator
Chamstwo zdarza się zarówno u dziewczyn jak i u facetów, to nie kwestia płci.
dokładnie. ^^
Tak Wczoraj rozmawiałam z kumplem o śmietance ^^
haha.
dokładnie.
!!