...czy lubicie horrory i czy znacie jakies fajne?
a moze sa tez takie ktorymi nie warto zawracac sobie glowy?
Ja mogę oglądać horrory, ale tylko jak oglądam z kimś a potem nie śpię sama przez jakiś czas xD i przydałoby się, żebym sama zbyt długo nie była, bo zaczynam mieć przywidzenia
Jedyny chyba horror po którym nie zaczynałam świrować to "Egzorcyzmy Emily Rose".
Ej, "Sierociniec" to też horror? o.O albo "Inni"?
Administrator
Livvy napisał:
Ej, "Sierociniec" to też horror? o.O albo "Inni"?
horror, ale taki w konwencji dreszczowca a nie w konwencji "rąbanki i masowego zabijania"
dobre horrory (imao): Szósty zmysł, Mgła (ale ta z 2007, The Mist, wg. S. Kinga), Omen (ten nowy i ten stary, oba sa niezle), Krzyk (wszystkie, stare, ale jare ), Blair Witch Project (ale pierwszy, bo drugi nie jest taki fajny), ewentualnie: pierwsza Piła (druga też jeszcze może być, potem jest więcej zabijania niż sensu), Oszukać przeznaczenie itp
ja slyszalam ze "Blair Witch Project" nie jest wcale taki fajny... to sama juz nie wiem... o.O
ale dzieki
Administrator
pierwsza czesc BWP jest fajna... znaczy, straszna choc na poczatku trudno jest sie przyzwyczaic do takiego rodzaju filmowania
ale, co kto lubi, najlepiej sama obejrzyj i sie przekonasz ^^
Administrator
nie ma sprawy
Oglądałam ostatnio Sierociniec (najpierw po hiszpańsku z ang.napisami(wszystko zrozumiałam xD)...Jeśli ktoś widział to jest tam taka zabawa Raz,dwa trzy,pukam w ścianę...póxniej bałam się otworzyć mamie drzwi od domu xD
Administrator
Też to oglądałam ostatnio... ale jednoczesnie pisalam śmieszne opowiadanie i potem się śmialam w nieodpowiednich momentach.
Administrator
Livvy napisał:
Tak, i mnie straszyłaś, że przyjdzie po mnie chłopak z sierocińca
Ja?! Ja mówiłam że przyjdzie? Może chodziło mi o to, że przyjdzie do nas bo my mamy frytki a on nie?
"Kiedy dzwoni nieznajomy" dosc fajne, ale wszystkie te horroy z telefonami zawsze beda dla mnie jak powtórka z "Krzyku".
Marty napisał:
Oglądałam ostatnio Sierociniec (najpierw po hiszpańsku z ang.napisami(wszystko zrozumiałam xD)...Jeśli ktoś widział to jest tam taka zabawa Raz,dwa trzy,pukam w ścianę...póxniej bałam się otworzyć mamie drzwi od domu xD
ja tez ogladalam podobal mi sie nawet ale wedlug mnie bylo za malo strasznych momentow.. taka bajka po prostu...