Użytkownik
nom racja
Ja wgl nie trawie horrorów..;d nie wiem czemu. Dla mnie są zastrszne.. Ale chyba z wiekiem z tego wyrastam.. Ale dobrze se obejrzeć horror w towarzystwie chłopaka. ;d haha^ Chociaż planuje mały seans horrorów w najbliższym czasie.;d
A ja uwielbiam oglądać horrory, aczkolwiek później mam dziwne...erotyczne sny z przystojnymi bohaterami..
To niekończący się pościg za money, money. Po drodze gdzieś zapominamy,
O ludzkich wartościach, różnych mądrościach. Szczerej miłości, marzeniach,
Stając się toksyczni dla otoczenia.
Użytkownik
A ja z horrorów uwielbiam "Koszmar minionego lata",głównie dlatego,że grała tam Sarah Michelle Gellar:)
Ja lubie ,,klątwe" bo moim zdaniem nie jest przerażająca..
Oglądałam jeszcze ,,Statek Widmo" też nie był zły
Ale nigdy nie obejrze ,,Wzgórza mają oczy" podobno straszny <boisię>
A oglądaliście Mgłę ? Chodzi mi o ten film, który został nakręcony na podstawie książki Stephena Kinga
Warty obejrzenia. Zaskakujący, straszny ;d. Trochę krwawy,ale to trzeba oczy zasłaniać. Zaczyna się tak, że jest taki ojciec z synem w supermarkecie, na dworze robi się coraz gęstsza mgła, zaczynają wyć syreny, po ulicy jeżdżą czołgi. Nagle biegnie zakrwawiony mężczyzna w stronę supermarketu i krzyczy, że ktoś otworzył coś jak taki drugi świat i wyszły potwory, które zabijają. Wszyscy Ci, którzy byli w supermarkecie zamknęli się w nim no i dalej to już trzeba obejrzeć . Ale takiego końca filmu to się chyba nikt nie spodziewał...Aż mi łzy poleciały. Polecam
Ja oglądałam. Powiem szczerze - szału ni ma, ale koniec, całkiem ciekawy xD
To niekończący się pościg za money, money. Po drodze gdzieś zapominamy,
O ludzkich wartościach, różnych mądrościach. Szczerej miłości, marzeniach,
Stając się toksyczni dla otoczenia.
Administrator
tak, jeśli chodzi o 'mgłę' to cały film jest w porządku, ale bez rewelacji, natomiast koniec rzeczywiście zabójczy. polecam.
Zdecydowanie 'Egzorcyzmy Emily Rose' .. Masakra ! Co pare sekund zatrzymywałam film, bo nie wyrabiałam. A i tak całego jeszcze nie obejrzałam.
Ostatnio edytowany przez Choco (2010-11-20 21:14:32)