Black StarAdministrator
Claire Donally napisał:
Właśnie,a ja tylko uznaję zwierzchnictwo BS
Bardzo mi miło z tego powodu... Choć zabrzmiało to nieco zbyt oficjanie. Czyżbym stała się wrednym szefem?
Jestem happy:
-Datazik zarejestrował się tutaj
-Jest cieplutko..
-Urwałam się dzisiaj z lekcji
Do szczęścia mi tylko brakuje rozmowy z BS...
Black StarAdministrator
Livvy napisał:
Black, Ty SZEFEM?! Czy może szefową?
(Mr. Tea?
)
Właściwie to pasuje mi wersja: "władczyni świata", ewentualnie "królowa nocy".
A co! Hehe.
Claire Donally napisał:
Do szczęścia mi tylko brakuje rozmowy z BS...
To było do mnie?
Jeśli tak... to się odezwij.
Dataz napisał:
Claire Donally napisał:
Ja bede happy jak do mnie przyjedziesz
To już za niedługo ^^ Ktoś chętny na wycieczkę do Przemyśla,zwalimy się do Dataza xDD <żart> <lol2>
Claire Donally napisał:
Dataz napisał:
Claire Donally napisał:
Ja bede happy jak do mnie przyjedziesz
To już za niedługo ^^ Ktoś chętny na wycieczkę do Przemyśla,zwalimy się do Dataza xDD <żart> <lol2>
Nie ma sprawy, miejsce starczy tylko dla Aiko niestety ale wszystkie laski z tego forum zapraszam xDD i to nie jest żart
Jasne,nie ma sprawy Ja śpię w wannie,a Patti na balkonie (Dataz,masz balkon? xDD)
Hmm...nie wiem xDD
A kto ze mną? zamiast wśród pająków spać to koło mnie jest przecież miejsce, balkon jest ale mały i raczej nikt niechciałby się cisnąć wanna też nienajwiększa ... więc pozostaje tylko ze mną, pozatym łóżka u mnie są wolne także....zwalać się na fazanów do P-śla
Dataz napisał:
A kto ze mną? zamiast wśród pająków spać to koło mnie jest przecież miejsce, balkon jest ale mały i raczej nikt niechciałby się cisnąć
wanna też nienajwiększa ... więc pozostaje tylko ze mną, pozatym łóżka u mnie są wolne także....zwalać się na fazanów do P-śla
A ja mogę?:DTylko szybko pożałujesz tej decyzji,bo:
-chrapię(no..czasami xD)
-podobno kopię