ładny masz pokoik
a ja tam widze różowe pudełeczko
Oooo....moja siostra zauważyła, że masz taką samą kolekcję książek, co my. I widzę też na półce moją ulubioną Alę Makotę ^^ Pożyczysz? ^^
Administrator
Cleoś - jasne. odbior osobisty, tylko w Opolu. XD
xD.
Ala Makota? a to fajna książka ? xD
Bardzo ^^ Polecam xD
Bs - to samo słyszałam o kanapce ;p
Potem zobaczycie my own pokój xD
ok
Administrator
Cleo napisał:
Bs - to samo słyszałam o kanapce ;p
ja...jakiej kanapce?
Ala Makota rządzi. XD
Ciekawe, czy będzie Ala Mapsa xD
Użytkownik
Mój pokój wielkością jest średni. Meble są jeszcze z przed [kilku] lat, słodkie niebieskie. Ściany od początku malowane na żółto, potem nie dałam sobie ich przemalować, bo nie chciałam ściągać głównej atrakcji pokoju - plakatów. Kiedyś widniała tam britney i justin timberlake, ale gust zdążył mi sie trochę pozmieniać. Przyznam, że plakaty nadają trochę mrocznej atmosfery, ale meble z dzieciństwa to łagodzą. Na drugim miejscu w najważniejszych rzeczach są radio
No i komputer xd nie, nie będę pisać więcej, nie potrafię go opisać...
no proszę, lubiłaś Britney:D. A ja właśnie wczoraj zdjęłam jej plakat . Uznałam, że to co wyprawia mając dzieci jest trochę nie fajne. Ja, gdybym zobaczyła zdjęcia swojej mamy sprzed paru lat, co robiła, że ubierała się bardzo skromnie i w jaki sposób się zachowywała - zbuntowałabym się i zapewne bym znienawidziła swojej mamy. No, ale cóż ^^.
a ja mam zamiar poprawić swój pokój. Ponieważ nie umiem tego opisać, więc pokażę, jak jest teraz, a jakby było potem. ^^
teraz:
http://i39.tinypic.com/2rfzmu8.jpg
potem:
http://i41.tinypic.com/296kfb7.jpg
chciałabym dodać, dlaczego pozamieniałam szafe z regałem. Ponieważ w regale znajduje się telewizor i na wprost lepiej mi się ogląda, niż przekręcać się specjalnie na bok . No i zamiast łóżka będzie narożnik, bo łóżko się zapada xD. Zmienione będzie również biurko, które także się rozwala ^^.
Użytkownik
Mój pokój jest mały, cały żółto - granatowo - brązowo - czerwony. Wbrew pozorom wygląda to dosyć dobrze Dosyć mały, obwieszony plakatami zespołów rockowych.
Fajnie się w nim mieszka, tyle powiem xD
Mój pokój nie jest duży i na dodatek dzielony z bratem. Mam dwa komputery. Jeden mój który ciągle psuje i jeden braciszka, którego wole nie dotykać ;P Na podłodze jasny dywan. Ta ścianie niebieska tapeta z wzorkami. Sufit pomalowany na taki zielono- niebieski kolor, tak samo kaloryfery. Dwa łóżka, dwa biurka. Na Moim kolekcja książek takich jak np. "Harry Potter", "Eragon", "Gildia magów", "Władca czasu", "Atramentowe serce", "Młody samuraj - droga wojownika", "Księgi pięciorga", "Nadejście smoków" i wiele wiele innych (tak ok. 70). Znajdzie się także parę mang np. "Dragonn Ball" "Naruto" Legend" czy "Władca demonów". (Jak widać jestem fanką wszystkiego co ma obrazki i literki).
W kącie pokoju mam rzucony plecak xD
Użytkownik
hmm. mój pokój. mozna powiedziec ze ma jakby taki ganek w drzwiach. stoi tam po prawej tronie szafa. dalej. robie krok do przodu. przede mną na calej długości ściany znajduje się biurko. po jego prawej stronie stoi komputer. po srodku zazwyczaj sa jakies ksiazki papierki piorniki talere kubki telefon i packa na muchy xd. na biurku po lewej stronie stoi wiatrak i przedluzacz do kontaktu. tam leza kredki i tam odrabiam lekcje. po srodku nad biurkiem jest duze okno. po jego prawej stronie sa 2 po lewej 3 polki, a na nich ksiazki. okno ma zloto-brazowe zaluzje i zolta firanke w duze kolka. na tej scianie jest boazeria. reszta pokoju ma kolor czerwony. na scianach wisza plakaty i moja rysunki. po prawej stronie pokoju stoi regal i dwie szafki. tu stoi telefon domowy i drukarka. no i moje pierdoly typu kosmetyki itd. ;d po lewej stronie jest zielono zolte lozko. nad nim 3 polki (od dołu) od najwiekszej do najmniejszej. stoja na nich kwaitki zdjecia ksiazki i pluszaki (no co, w koncu mam tlyko 14 lat ). na polce wisi czerwona lampka. centralnie po srodku pokoju wisi zyrandol klosz xd. a na ziemi maly dywanik w paski
. no i oczywsiscie drzwi- cale pooblepiane w obrazkach i zdjeciach.
tak to wyglada na dzien dzisiejszy ale planuje kiedys pod dluga nieobecnosc rodzicow przemalowac sobie jedna sciane na czarno no ale coz. teraz to tylko plaany . .
.
Hm, mój pokój jest dość mały... znaczy się, baardzo mały. Ale za to przytulny. Ściany białe, bo rodzice na razie mówią, żeby nie malować (a planuję pomalować na purpurowy.). Umeblowanie w nim zmieniam ok. co 4 miesiące - jestem osobą, która kocha zmiany. Obecnie jak się do niego wchodzi, stoi szafka i regał z mnóstwem książek, nieco po prawo szafa narożna, a po lewej stronie pokoju jest okno. Po lewej stronie okna mam łóżko, po prawej zaś - biurko. Niby mebli mam mało, ale i tak ledwo się mieszczą w pomieszczeniu. ; ) Ale i tak lubię swoje cztery ściany.
Mój pokój jest duży i ,,zagracony" że się tak wyrażę...
Hmm więc może go odwiedzimy co wy na to?
No więc tak rok temu mi odwali i doszłam do wniosku, że nie chcę mięć tapet w pokoju i zerwałam je. Zaczęłam naklejać plakaty na ściany i malować po nich farbami. Walnięta jestem..xd
Przy lewej ścianie stoi łóżko.. za łóżkiem fotel ze stolikiem i lampką.. To już opisuję ścianę naprzeciwko wejscia..Wiec fotel stolik lampka i mała rzeźba, lustro i biurko.. Prawa ściana ta na przeciwko lewej jest w meblach...;d a Ściana od wejścia ta prawa jest zastawiona szafą..;d xd.. Przy łóżku jest stół i dwa fotele..^^
No to wszytko..;D Ogółem to ściany zaklejone plakatami..;D i jakies malunki i wierszyki...xd
To chyba wszystko..A to, że mam lekki bałagan to się wytnie..;D
Hehe...^^
Chcę sobie mój pokój przerobić na taki mroczny..;d Ale i dziewczęcy jednocześnie..;D
Pozdrawiam...^^
Na dnie serca Ty! A wraz z tobą cały mój świat..!