Chciałabym żebyśmy w tym temacie opisali swoje pokoje. Czy mówią coś o waszej osobowości ?
Pokój Mary
Mój pokoik jest malutki. Praktycznie wszystko tam jest jasne. Podłoga i meble są z jasnego drewna a ściany pomalowane zostały na zielono. Centralnie znajduje się druciana, kula czyli lampa. Po prawej stronie jest szafa i łóżko. Na szafie stoi muszelka, budzik i radio. Na łóżku śpi kot xD
Na wprost wchodzącego znajduje się ściana obwieszona plakatami (głównie z Deppem ale inne też są) oraz szafeczki ( na nich stoją lapma z lawą i Tv oraz walają się ciuchy. Po lewej zaś stoi biurko i przesuwana szafka. Na przesuwanej szafce stoi mini sztaluga ze zdięciem mojego kota i zdięcie rodziców. Do tego leży tam rozgwiazda od Kuksona, trochę ozdobnych kamyczków, dzwonki z muszelek, pluszowy piesek od kolegi 5 świec i kolczyk. Na biurku walają się kredki, , moje obrazki i wiersze, filmy oraz stoi paczka sucharków. Nie można zapomnieć o laptopie xD
I jak, podoba wam się w moim pokoju ?
mój pokój jest raczej mały. Dokładne wymiary??? 3 x 4 m a wysokości to nie wiem:)
ściany są zielone, dywan też, a sufit biały. Wisi na nim zielona lampa. Naprzeciw drzwi jest okno i biurko, na którym stoi komputer i drukarka. I można zapomnieć o bałaganie , który zawsze na nim (biurku) jest:D Na lewo od drzwi jest tampczan - zielony, a obok stio szafka z szufladami. Przy ścianie, na której jest okno stoi szafa, półki, szafki itp. Na jednej z nich jest telewizor. A nad tapczanem wisi potrójna półka. Nad biurkiem też, ale mała i pojedyncza:) Jedno co mnie przeraża w tym pokoju to to, że tam jest za zielono.Lubię ten kolor, ale bez przesady. Narysowałam plan mojego pokoju i wszystko dokładnie podpisałam. Zobaczcie: http://img440.imageshack.us/my.php?imag … 001gq9.jpg Jeśli się nie doczytacie to trudno ale mam niestety takie okropne pismo:/
Widzę, że ty też przepadasz za zielenią ^_^
Administrator
Mój pokój (w skrócie): jest dość duży, ściany są białe (na jednej ścianie wisi ogromny plakat ze zdjęciem węza, na drugiej scianie wisi plakat z filmu Władca Pierścieni, na trzeciej jest boazeria, na czwartej przyklejam foty z ważnych dla mnie chwil). Podłoga drewniana + ciemnoniebieski dywan. Dodatki w kolorze ciemnoniebieskim. W pokoju mam: łóżko, szafę, drugą szafę, półkę, biurko, stół, dwa fotele, bałagan. A wkrótce postaram się jakąś fotkę zrobić, to zobaczycie wiecej.
Administrator
No to opisz PRZED i PO remoncie, porównamy różnice.
No to przed:
Wymiary: 3x4 m
Na lewo: komoda i szafa (ew. rowery)
Z przodu: łóżko, okno i kaloryfer
Na prawo: biurko i półki.
To tak orientacyjnie, żebyście mogli sobie wyobrazić.
Tapeta jest żółta (ech...) i ogólnie cały pokój jest żółto-zielony (firanki, śmietnik, dywan i dużo różnych jest zielone)
A co do noewgo pokoju, to planuję połączyć pomarańcz z beżem. Ładnie będzie?
Administrator
Bardzo ładnie. Ale lepiej czarny z czarnym. ;D
Żartuję.
A ja na razie robie porządek bardziej w szafie niż pokoju. Znowu wprowadzam czerń O.o
Eh ... ja i moje zmienne nastroje
Administrator
Będziesz zgubiona (buahahahahahaha) *obłąkany śmiech*... a ja przejmę Twoje rzeczy.
Żart?
Blacky ! Obłąkańczy śmiech jest mój xD
Administrator
Był, był, był, był!
(czas przeszły, dokonany)
A teraz jest, jest, jest i będzie mój!
(czas teraźniejszy i przyszły)
Mój pokój jest duży i niebieski,mam okno po środku ściany,pod którym stoi biórko,mam łóżko,duże i prawie nigdy go nie ściele PO bokach mam półki,narożne,na jednej stoi wieża,na drugiej jakieś moje duperelki
mam dużo pierdółek,wszystko w kolorze niebieskim - świeczki,świeczniki,lampki,figurki i takie tam
To niekończący się pościg za money, money. Po drodze gdzieś zapominamy,
O ludzkich wartościach, różnych mądrościach. Szczerej miłości, marzeniach,
Stając się toksyczni dla otoczenia.
Gość
Mnie czeka to samo co Triss. Remont. Teraz jest jasno żółto-fioletowy (jedna ściana i kilka dodatków), a będzie.. jeszcze nie wiem jaki. Doradźcie coś.