Ogłoszenie

Witamy na forum!

Jeżeli jesteś tu pierwszy raz, koniecznie zapoznaj się z REGULAMINEM .
Zapraszamy również do przywitania się w dziale POZNAJMY SIĘ.

Ważne ogłoszenia i informacje od administracji znajdziesz TU.
Jeżeli chcesz dołączyć do naszej grupy na facebooku, zajrzyj TU.

Mamy już 30 000 postów!
Czy będzie 40 000?
~Bs

#136 2012-03-13 20:51:54

Cyprys

Użytkownik

26439306
Punktów :   

Re: Co ostatnio widzieliście w kinie...

'Big Love' - zupełne zaskoczenie jak dla mnie, trochę pozytywne - trochę nie. Realizacja filmu jest fenomenalna, gra aktorska głównych bohaterów w sumie niczego sobie - pierwsze moje wrażenie to było jedno wielkie "wow", a teraz... w sumie przyznać muszę, że delikatnie trąciło nudą, ale obraz całkiem szczery, co jest zasługą świetnego scenariusza. Hamkało zebrała dużo pozytywnych recenzji, ale mi osobiście działała na nerwy, nie wiem czemu.

Wiem, że to złe ale później dasz mi pokutę,
teraz posiedźmy w ciszy przez minutę.

#137 2012-03-14 15:20:03

Roberta

Użytkownik

Punktów :   

"I że cię nie opuszczę" Ogólnie mi się film podobał. Byłam na tym filmie z klasą i niektóre dziewczyny się na nim poryczały. Sam pomysł na ten film całkiem, całkiem. Aktorzy również moim zdaniem dobrze dobrani. Jedynie zakończenie mnie trochę zawiodło.

"Życie nie daje nam tego czego chcemy, lecz tylko to co dla nas ma. Czasami więcej potrzebujemy, dlatego gubimy się w swoich snach."

#138 2012-04-06 19:13:50

Black Star

Administrator

pw

wczoraj byłam z całą rodziną na 'stawka większa niż śmierć' i... bardzo mi się podobała. film z przymrużeniem oka, dużo żartów politycznych, dużo nawiązań do serii telewizyjnej, a jednocześnie dużo akcji.

------------------------
http://i12.photobucket.com/albums/a217/Edvil/banner.png

I've seen the Glory. I've seen defeat as well but I have seen the Glory. Won epic battles. Reaped vast reward.
もう一度行こうか.

#139 2012-05-05 20:36:09

Black Star

Administrator

pw

byłam ostatnio na 'iron sky' i mimo kontrowersji wokół tematu, mimo nieznanej obsady, mimo całkowicie odrealnionej fabuły - uśmiałam się strasznie!

------------------------

I've seen the Glory. I've seen defeat as well but I have seen the Glory. Won epic battles. Reaped vast reward.
もう一度行こうか.

#140 2012-05-10 13:25:26

Cleo

Moderator

Call me!
Punktów :   

Ja co prawda nie byłam w kinie, ale wraz z moim chłopakiem obejrzeliśmy sobie "Nietykalnych". Naprawdę polecam ten film. Na autentycznych faktach, ale można się pośmiać

I wanna stay ''In the hearts and minds of every kind of universe''
"Cały świat jest rządzony siłą naszych myśli. Jeśli czegoś w myślach mocno pragniemy, to staje się to rzeczywiste, dzieje się"
www.cleo-chan.deviantart.com

#141 2012-05-28 14:39:10

Kate

Moderator

Cleo napisał:

Ja co prawda nie byłam w kinie, ale wraz z moim chłopakiem obejrzeliśmy sobie "Nietykalnych". Naprawdę polecam ten film. Na autentycznych faktach, ale można się pośmiać

ooo właśnie ten film muszę obejrzeć

był ktoś na "Dyktatorze"?

Donovan Caine nagi, z wodą spływającą po szczupłym ciele, gra mięśni pod skórą. Smakowita wizja. Mimo ostatniej scysji nadal uważałam, że policjant jest bardzo seksowny. A byłby jeszcze atrakcyjniejszy, gdyby wyjął sobie kij z tyłka i przestał płonąć świętym oburzeniem. No, ale nie ma ludzi doskonałych. - "Ukąszenie pająka" Jennifer Estep <3

#142 2012-05-29 04:20:12

Fay

Użytkownik

21192593
Punktów :   

Ja ostatnio (i całkiem niedawno) byłem z klasą na XXY. Film opowiada o hermafrodycie, jej-jego rodzicach, problemach itd. Nie umiem oceniać filmów, więc powiem, że chyba był całkiem w porządku, choć - co oczywiste - dla przyjemności bym go drugi raz nie obejrzał. Niestety, moja klasa nie była do końca w stanie utrzymać pełnej powagi (mnie zresztą też), ale w razie czego lojalnie ostrzegam, że w filmie znajdują się dość mocno... dosłowne sceny.

A już w ten piątek znowu do kina... Heh, bycie w klasie humanistycznej ma swoje plusy.

#143 2012-06-06 21:27:02

Black Star

Administrator

pw

Kate napisał:

był ktoś na "Dyktatorze"?

ja się zastanawiam, w sumie chętnie bym się wybrała. pewnie dużo żartów będzie niesmacznych, ale zwiastun mimo to wydał mi się zachęcający.

natomiast już dwa razy widziałam 'avengers' i jestem zachwycona.

------------------------

もう一度行こうか.

#144 2012-06-07 09:41:03

Cleo

Moderator

Call me!
Punktów :   

Też bym chciała iść na Dyktatora, ale nie mam z kim ^^'

I wanna stay ''In the hearts and minds of every kind of universe''
"Cały świat jest rządzony siłą naszych myśli. Jeśli czegoś w myślach mocno pragniemy, to staje się to rzeczywiste, dzieje się"
www.cleo-chan.deviantart.com

#145 2012-06-15 20:15:32

Black Star

Administrator

pw

no, to ja tak samo, a poza tym nie mam czasu nawet żeby zjeść obiad i chciaż spróbować się wyspać, a co dopiero myśleć nad kinem...

natomiast niecierpliwie czekam jeszcze na nową 'epoke lodowcową' ^^

------------------------

もう一度行こうか.

#146 2012-07-12 15:25:51

Black Star

Administrator

pw

byłam niedawno na czwartej już 'epoce lodowcowej' i jak zwykle dobrze się bawiłam ^^ dużo humoru i fajnie wykreowane postacie, chociaż wydaje mi się, że wcześniejsze części były nieco lepsze.

------------------------

もう一度行こうか.

#147 2012-08-03 11:49:31

Ewangelina

Użytkownik

Punktów :   

Dziewczęta, i ja byłam również na Nietykalnych. Nie lubię komedii, więc mam neutralne odczucia. Aczkolwiek ogólny zarys fabuły genialny.

#148 2012-08-04 08:01:32

Black Star

Administrator

pw

byłam na 'batmanie' <3 bardzo zgrabne zakończenie trylogii, ani dołujące, ani cukierkowe i trzyma klimat poprzednich filmów. polecam, a sama wybieram się jeszcze raz.

------------------------

もう一度行こうか.

#149 2012-08-24 09:10:32

Black Star

Administrator

pw

najnowsza część sagi bourne'a dość rozczarowująca, muszę przyznać. 'dziedzictwo bourne'a' może ma sporo akcji i nie ogląda się źle, ale jak dla mnie nie dorównuje poprzednim częściom. no i nie ma matta damona, a to jego postać łączyła wszystkie filmy. nie polecam.

------------------------

もう一度行こうか.

#150 2012-08-24 11:57:43

Kate

Moderator

W lipcu byłam z ojcem na "Prometeuszu 3D". Zapowiadało się na naprawdę niezły i interesujący film. Ale zakończyło się tak, że nasuwało się pytanie "to już koniec? O.o". Zupełnie inaczej go sobie wyobrażałam. Nie było w nim czegoś takiego, co by mnie poruszyło, zaskoczyło, albo nawet przeraziło. Przez cały film oczekiwałam jakiejś naprawdę dobrej akcji. Co prawda działo się coś przez chwilę, ale nic specjalnego. A i koniec nawiązywał do "Obcego".

Btw. właśnie zobaczyłam, że dzisiaj premiera Niezniszczalnych 2! Kto idzie?! Bo ja na pewno

Donovan Caine nagi, z wodą spływającą po szczupłym ciele, gra mięśni pod skórą. Smakowita wizja. Mimo ostatniej scysji nadal uważałam, że policjant jest bardzo seksowny. A byłby jeszcze atrakcyjniejszy, gdyby wyjął sobie kij z tyłka i przestał płonąć świętym oburzeniem. No, ale nie ma ludzi doskonałych. - "Ukąszenie pająka" Jennifer Estep <3

pun.pl - załóż darmowe forum dyskusyjne PunBB

kliknij raz dziennie - pomóż wypromować forum!

Stopka forum

RSS