Użytkownik
ja byłam na Kwiecie Pustyni ;3 fajne, fajne.
No to jeszcze warto przeczytać książkę o tym samym tytule....
a Ja się muszę na coś wybrać do kina...nie wiem na co...muszę poczekać na premierę jakiegoś dobrego filmu. Nadrabiam cały czas zaległości z kinematografii ^^
Chris pójdź na "Niezniszczalnych"
Administrator
Kate napisał:
Chris pójdź na "Niezniszczalnych"
'niezniszczalni' rządzą, chyba najlepszy film jaki widziałam w tym roku ^^
Administrator
wczoraj wieczorem byłam na "czarnym łabędziu" i wróciłam z mieszanymi uczuciami. film był całkiem dobry, aktorzy świetni (szczególnie natalie portman, zasłużony oskar), ale chyba spodziwałam się czegoś lepszego. a szczególnie zawiodło mnie zakończenie.
Oglądałam jedynie zwiastun tego filmu i jakoś mnie nie przekonał.
A był ktoś może na filmie Sala samobójców, bo zastanawiam się czy warto iść?
Administrator
Roberta napisał:
Oglądałam jedynie zwiastun tego filmu i jakoś mnie nie przekonał.
mnie też zwiastun nie przekonał, poszłam bo koleżanka jest zainteresowana taką tematyką
Roberta napisał:
słyszałam od kolegi, że nawet niezłe. ale sama nie byłam i nie zamierzam, nie pociąga mnie.
Black Star napisał:
Roberta napisał:
słyszałam od kolegi, że nawet niezłe. ale sama nie byłam i nie zamierzam, nie pociąga mnie.
mnie też nie, trochę nawet przeraża.
Ostatnio byłam na "Sanctum 3D". Świetny film. Widoki cudowne. Grupa płetwonurków chcących odkryć niezbadane dotąd zakamarki największej na świecie jaskini. Wciąga!
Ja właśnie przerażające filmy lubię. Mam nadzieje, że ten taki jest.
Ostatnio na Łabędziu właśnie. A na Salę Samobójców wybieram się jakoś pod koniec miesiąca dopiero...
Administrator
akurat wczoraj widziałam piątą część 'szybkich i wściekłych' oglądało się przyjemnie, pościgi są, wybuchy są, strzelaniny są, czyli wszystko czego potrzebuje w filmie XD wiadomo, że to nie jest film z wielką głębią, ale rozrywka bardzo dobra. ^^
Użytkownik
Ja ostatnio w kinie byłam na Thor w 3D i bardzo mi się podobał. Fajne połączenie fantastyki z filmem fabularnym plus wątki komediowe. Całkiem nieźle. Polecam.
Administrator
ostatnio byłam ze znajomymi na 'kung fu panda 2' () i było fantastycznie, dużo śmiechu (i nawet nie byliśmy najstarsi w kinie, o dziwo).
a w tygodniu wybieram się na trzecią część transformersów.
Black Star napisał:
a w tygodniu wybieram się na trzecią część transformersów.
byłam na tym i muszę powiedzieć, że to chyba najlepsza część. Co prawda długi film, ale te efekty, zwrot akcji, jak dla mnie coś niesamowitego. Uwielbiam takie filmy