Ogłoszenie

Witamy na forum!

Jeżeli jesteś tu pierwszy raz, koniecznie zapoznaj się z REGULAMINEM .
Zapraszamy również do przywitania się w dziale POZNAJMY SIĘ.

Ważne ogłoszenia i informacje od administracji znajdziesz TU.
Jeżeli chcesz dołączyć do naszej grupy na facebooku, zajrzyj TU.

Mamy już 30 000 postów!
Czy będzie 40 000?
~Bs

#91 2010-03-05 16:08:17

Kate

Moderator

Re: Co ostatnio widzieliście w kinie...

Livvy napisał:

Ano mądry =]
I jaki ładny... xD +utalentowany. Jak w jakimś filmie gra Depp to na 90% film jest świetny =]

bo jest świetnym aktorem

Donovan Caine nagi, z wodą spływającą po szczupłym ciele, gra mięśni pod skórą. Smakowita wizja. Mimo ostatniej scysji nadal uważałam, że policjant jest bardzo seksowny. A byłby jeszcze atrakcyjniejszy, gdyby wyjął sobie kij z tyłka i przestał płonąć świętym oburzeniem. No, ale nie ma ludzi doskonałych. - "Ukąszenie pająka" Jennifer Estep <3

#92 2010-03-05 20:02:41

Kaelsy

Użytkownik

1019373

Black Star napisał:

Livvy napisał:

Ja planuję pójść na Alicję w Krainie Czarów (Depp <3<3<3)

też się wybieram, z podobnych powodów XD

Ja też planuję iść, ale na bank nie z powodów Deppa... Raczej z powodu intrygujących efektów graficznych. Zwiastun dość mocny.
Mam tylko nadzieję, że zwiastun nie został zrobiony tak, jak zwiastun do filmu "Ciacho", gdzie wszystkie najciekawsze sceny zostały wzięte do zwiastuna...

http://www.rrr.com.pl/pasek.gif
To niekończący się pościg za money, money. Po drodze gdzieś zapominamy,
O ludzkich wartościach, różnych mądrościach. Szczerej miłości, marzeniach,
Stając się toksyczni dla otoczenia.

#93 2010-03-05 22:10:17

Black Star

Administrator

pw

'alicja...' jest fajna, efekty całkiem, całkiem; johnny gra genialnie (choć tak naprawdę pokochałam kota), no i ogólnie przyjemnie się oglądało. mogę spokojnie polecić, choć na listę moich ulubionych filmów nie trafi.

------------------------
http://i12.photobucket.com/albums/a217/Edvil/banner.png

I've seen the Glory. I've seen defeat as well but I have seen the Glory. Won epic battles. Reaped vast reward.
もう一度行こうか.

#94 2010-04-03 17:18:50

Carlaaa

Użytkownik

865151

Alicja. Dla mnie beznadziejne. Spodziewałam się czegoś ciekawszego.. myślałam, że nie wysiedzę.

Mów do mnie, mów.

#95 2010-04-18 10:09:01

Twix

Użytkownik

22467990

Ostatnio poszedłem sobie do kina na "The Twilight Saga: Księżyc w nowiu" ze znajomą, bardzo chciała iść . Hm, film był dosyć ciekawy, jednakże monotonny, nie wprowadzili nic nowego od jedynki.

"Idea nieba w chrześcijaństwie polega na tworzeniu piekła na ziemi."

#96 2010-04-18 22:40:09

southerly

Użytkownik

status mary1996@aqq.eu
13496789
Call me!
Punktów :   

Jaciekręce, nieee! Nie rób mi tego!
*ucieka*

Zmierzch... to... zło!
*chowa się za szafą*

I'm afraid that when I'm asleep that somebody might want to break into my house and punch me. It's called "afraidthatpeoplearegoingtopunchyouphobia!"

- Joe Jonas

#97 2010-04-19 06:10:54

dracy

Użytkownik

Punktów :   

"Zmierzch" to duże złooo.   Ale nie ukrywam, że byłam na filmie ze znajomymi. Tylko potraktowaliśmy to jako komedię i największy ubaw mieliśmy podczas tych dramatycznych scen, na których niektórzy płakali. Nie zapomnę tych karcących, pełnych wyrzutów spojrzeń ;o.          A ostatnio byłam na Alicji. Największym plusem - Dżooooony *.*

Ostatnio edytowany przez dracy (2010-04-19 06:11:23)

dial.          search.        accept.

here, you have to run as fast as you can to stay in the same place.

#98 2010-04-19 12:33:37

southerly

Użytkownik

status mary1996@aqq.eu
13496789
Call me!
Punktów :   

dracy, zrobiłam dokładnie to samo. Pokładałam się ze śmiechu, widząc rozpacz ludzi wokół mnie, i głupią scenę na ekranie.

I'm afraid that when I'm asleep that somebody might want to break into my house and punch me. It's called "afraidthatpeoplearegoingtopunchyouphobia!"

- Joe Jonas

#99 2010-04-19 16:12:45

Kate

Moderator

Pff. Każdy lubi co innego ^^. Ja uwielbiam zmierzch

Donovan Caine nagi, z wodą spływającą po szczupłym ciele, gra mięśni pod skórą. Smakowita wizja. Mimo ostatniej scysji nadal uważałam, że policjant jest bardzo seksowny. A byłby jeszcze atrakcyjniejszy, gdyby wyjął sobie kij z tyłka i przestał płonąć świętym oburzeniem. No, ale nie ma ludzi doskonałych. - "Ukąszenie pająka" Jennifer Estep <3

#100 2010-04-22 09:49:57

Black Star

Administrator

pw

jestem chyba jedną z nielicznych osób, która nie widziała 'zmierzchu' i jestem z siebie dumna XD

Kate napisał:

Pff. Każdy lubi co innego ^^

no, inaczej byłoby b. nudno.

dracy napisał:

A ostatnio byłam na Alicji. Największym plusem - Dżooooony *.*

yes, yes, yes.

------------------------

I've seen the Glory. I've seen defeat as well but I have seen the Glory. Won epic battles. Reaped vast reward.
もう一度行こうか.

#101 2010-08-28 13:29:12

Kate

Moderator

Wczoraj wieczorem byłam na "Niezniszczalnych" i naprawdę polecam film. Momentami cała sala śmiała się z tego, jak Sylvester walczył. Najlepsza akcja była, kiedy wkroczył do rozmowy Arnold. Nie powiem co było dalej, po prostu trzeba go obejrzeć xD. Szkoda tylko, że Bruce Willis i Arnold Schwarzeneger (jak źle napisałam nazwisko to sorki) zagrali w filmie jakąś minutę, góra dwie.

#102 2010-08-28 15:07:19

Konvalia

Użytkownik

15788680
Call me!

Ja ostatnio byłam z przyjaciółmi na komedii "Duże dzieci" Może i tak śmieszne nie było, ale bardzo fajnie rozluźnia i tak optymistycznie do życia nastawia.

"Uśmiech to taka krzywa, która wszystko prostuje."

#103 2010-08-28 18:37:18

Olga

Użytkownik

Punktów :   

ja się wybrałam na "incepcję". było nawet całkiem ciekawe, lecz czasami nie potrafiłam załapać, o co w danym momencie chodzi. chyba nie grzeszę inteligencja xd.

#104 2010-08-28 21:07:44

Kate

Moderator

a tak tak, oglądałam to. Świetny film. I też czasami nie mogłam zrozumieć o co chodzi, więc nie jesteś sama xD

#105 2010-08-29 12:50:28

Black Star

Administrator

pw

Kate napisał:

Wczoraj wieczorem byłam na "Niezniszczalnych" i naprawdę polecam film. Momentami cała sala śmiała się z tego, jak Sylvester walczył. Najlepsza akcja była, kiedy wkroczył do rozmowy Arnold. Nie powiem co było dalej, po prostu trzeba go obejrzeć xD. Szkoda tylko, że Bruce Willis i Arnold Schwarzeneger (jak źle napisałam nazwisko to sorki) zagrali w filmie jakąś minutę, góra dwie.

też na tym byłam parę dni temu i też gorąco polecam
jak dla mnie film idealny - wybuchy, strzelaniny i pościgi ^^ niczego więcej nie potrzebuję

------------------------

もう一度行こうか.

pun.pl - załóż darmowe forum dyskusyjne PunBB

kliknij raz dziennie - pomóż wypromować forum!

Stopka forum

RSS