Livvy napisał:
Ano mądry =]
I jaki ładny... xD +utalentowany. Jak w jakimś filmie gra Depp to na 90% film jest świetny =]
bo jest świetnym aktorem
Black Star napisał:
Livvy napisał:
Ja planuję pójść na Alicję w Krainie Czarów (Depp <3<3<3)
też się wybieram, z podobnych powodów XD
Ja też planuję iść, ale na bank nie z powodów Deppa... Raczej z powodu intrygujących efektów graficznych. Zwiastun dość mocny.
Mam tylko nadzieję, że zwiastun nie został zrobiony tak, jak zwiastun do filmu "Ciacho", gdzie wszystkie najciekawsze sceny zostały wzięte do zwiastuna...
To niekończący się pościg za money, money. Po drodze gdzieś zapominamy,
O ludzkich wartościach, różnych mądrościach. Szczerej miłości, marzeniach,
Stając się toksyczni dla otoczenia.
Administrator
'alicja...' jest fajna, efekty całkiem, całkiem; johnny gra genialnie (choć tak naprawdę pokochałam kota), no i ogólnie przyjemnie się oglądało. mogę spokojnie polecić, choć na listę moich ulubionych filmów nie trafi.
Ostatnio poszedłem sobie do kina na "The Twilight Saga: Księżyc w nowiu" ze znajomą, bardzo chciała iść . Hm, film był dosyć ciekawy, jednakże monotonny, nie wprowadzili nic nowego od jedynki.
Użytkownik
Jaciekręce, nieee! Nie rób mi tego!
*ucieka*
Zmierzch... to... zło!
*chowa się za szafą*
"Zmierzch" to duże złooo. Ale nie ukrywam, że byłam na filmie ze znajomymi. Tylko potraktowaliśmy to jako komedię i największy ubaw mieliśmy podczas tych dramatycznych scen, na których niektórzy płakali. Nie zapomnę tych karcących, pełnych wyrzutów spojrzeń ;o. A ostatnio byłam na Alicji. Największym plusem - Dżooooony *.*
Ostatnio edytowany przez dracy (2010-04-19 06:11:23)
Użytkownik
dracy, zrobiłam dokładnie to samo. Pokładałam się ze śmiechu, widząc rozpacz ludzi wokół mnie, i głupią scenę na ekranie.
Pff. Każdy lubi co innego ^^. Ja uwielbiam zmierzch
Administrator
jestem chyba jedną z nielicznych osób, która nie widziała 'zmierzchu' i jestem z siebie dumna XD
Kate napisał:
Pff. Każdy lubi co innego ^^
no, inaczej byłoby b. nudno.
dracy napisał:
A ostatnio byłam na Alicji. Największym plusem - Dżooooony *.*
yes, yes, yes.
Wczoraj wieczorem byłam na "Niezniszczalnych" i naprawdę polecam film. Momentami cała sala śmiała się z tego, jak Sylvester walczył. Najlepsza akcja była, kiedy wkroczył do rozmowy Arnold. Nie powiem co było dalej, po prostu trzeba go obejrzeć xD. Szkoda tylko, że Bruce Willis i Arnold Schwarzeneger (jak źle napisałam nazwisko to sorki) zagrali w filmie jakąś minutę, góra dwie.
Ja ostatnio byłam z przyjaciółmi na komedii "Duże dzieci" Może i tak śmieszne nie było, ale bardzo fajnie rozluźnia i tak optymistycznie do życia nastawia.
a tak tak, oglądałam to. Świetny film. I też czasami nie mogłam zrozumieć o co chodzi, więc nie jesteś sama xD
Administrator
Kate napisał:
Wczoraj wieczorem byłam na "Niezniszczalnych" i naprawdę polecam film. Momentami cała sala śmiała się z tego, jak Sylvester walczył. Najlepsza akcja była, kiedy wkroczył do rozmowy Arnold. Nie powiem co było dalej, po prostu trzeba go obejrzeć xD. Szkoda tylko, że Bruce Willis i Arnold Schwarzeneger (jak źle napisałam nazwisko to sorki) zagrali w filmie jakąś minutę, góra dwie.
też na tym byłam parę dni temu i też gorąco polecam
jak dla mnie film idealny - wybuchy, strzelaniny i pościgi ^^ niczego więcej nie potrzebuję