Administrator
Natka1995 napisał:
rodzina, nauka i prawdziwi przyjaciele?
Jedną przyjaciółke straciłam...
prawdziwą przyjaźń buduje się latami i trzeba nad nią duuużo pracować. jeszcze spotkasz na swojej drodze kogoś, kto potem stanie się Twoim przyjacielem. czasem przez długi czas trudno trafić na tą właściwą osobę (trochę tak, jak z miłością ^^ ale nie ma się co zniechęcać, trzeba żyć dalej, robić swoje, a przyjaźń jeszcze nadejdzie.
Natka1995 napisał:
Rodzina ... Ehe...
rodziny się nie wybiera... ale to zawsze rodzina. no i ludzie nie żyją wiecznie, więc warto im poświęcać czas, póki są blisko.
Natka1995 napisał:
Nauka.. Brak zainteresowania..
naprawdę nie ma żadnego przedmiotu, który by Cię interesował? matematyka, polski, historia, chemia, fizyka, biologia, geografia, języki obce, plastyka, informatyka... spektrum jest duże. coś się znajdzie. pamiętaj, że nauka to nie tylko to, co na lekcjach. mnie też nie ciekawi np. geometria na płaszczyźnie, ale za to pasjonują mnie całki. czasem warto przejrzeć podręcznik, a może i dodatkowe zagadnienia?
Natka1995 napisał:
Może jakies dodatkowe zajęcia?? hm..?
hobby jest zawsze przydatne. i znów - masz duży wybór dodatkowych zajęć. wybierz jedno i wypróbuj je. a nóż to będzie akurat to? a nawet jeśli nie, to przynajmniej czymś się zajmij.
Lubie Historie i Polski..
Dobrze się czuję gdy pisze opowiadanko,list czy coś w tym stylu na polski.
Hmm Histora kocham uczyć sie do sprawdzianu zniej
Chodze już na dodatkowe zajęcia Treningi,Kółko dziennikarskie , Tetralne.. Biologiczne..
Ale może jeszcze jakieś własne kółko założe.. hmm .. może plotkarskie.;d
A ludzią juz boję sie ufać.
ortografia, na bogów.
Nie można odgrodzić się od ludzi, mówiąc, że się im nie ufa. Naturalnie nie możesz też rzucać się z wyznaniami do każdej napotkanej osoby. Trzeba uważać na to co się mówi i w jakim towarzystwie. Ale nie możesz zatracić wiary w człowieka.
Ja też wiele razy zostałam skrzywdzona i wiele razy sama (chcący, czy też nie) skrzywdziłam. Mimo to lubię poznawać nowych ludzi i wiem, że na wielu się jeszcze przejadę, mimo to się nie zniechęcam.
To niekończący się pościg za money, money. Po drodze gdzieś zapominamy,
O ludzkich wartościach, różnych mądrościach. Szczerej miłości, marzeniach,
Stając się toksyczni dla otoczenia.
No tak..ale jakoś nie chcę mieć już z Tą dziewczyną doczynienia.
Napisala mi smsa cyt: ,,O co Ci Kur*a chodzi? Co ja Ci zrobiłam że się do mnie nie odzywasz? Kasia i em moje dwie? Jak już nie jestem twoją przyjaciółka to mogę gadać wszystko. Nawet o..."
To jest chore.. Nie powiedziałam jej ze nie jest moją przyaciółka tylko jestem na nia wkurwio*a. .;/ A to ,,Nawet o..." To ona zadaje sie tez z tą laską co jej nie lubie i ona rozgadała plotkę ze robiłam loda jakiemuś tam chłopakowi. Co nie jest prawdą. A ona chcę to teraz potwierdzić.
Więc do niej zadzwoniłam i powiedziałam : Czego sie spodziewasz ze bedę cię uwzględniac w opisie po tym co mi zrobiłaś
Ale ona chyba nie wie ze jak potwierdzi ta plote to straci i Kas i Em. Bo one juz jej nie ufają po tym ze okłamała wszytskich i mnie wkopała.
Już jej nigdy więcej nic nie powiem.. Nawet jak będziemy nadal dobrymi koleżankam <juz nie przyjaciółkami>
Ja nie mówiłam na temat tej dziewczyny, tylko na temat ludzi.
Jeśli chodzi o coś takiego, to ona na pewno nie zasługuje na tą przyjaźń. Stało się i nic na to nie poradzisz, czasu nie cofniesz. Ludzie popełniają wiele błędów, które ciężko jest zrozumieć, wybaczyć, czy zapomnieć.
Osoba, która oszukiwała nigdy nie będzie traktowana tak jak przed tym, nastawienie do niej może się zmienić, bądź też nie, ale zaufanie do kogoś takiego nigdy nie będzie takie samo.
Przeżyłam na własnej skórze. =] Informacje z pierwszej ręki ;p
Wiadomo ja już jej napisałam ze jesli kiedykolwiek sie pogodzimy..nigdy jej niczego nie powiem ani jej nie zaufam..A tym bardziej nie odzyska mojego dawnego zaufania.:
Ona się obużyła i już więcej nie pisała
Jajku dziewczyny..aa.. umówiłam sie na dzis z tym chłopakiem co mi sie podoba.;d
Jestem taka happy, ze to poezja.;d
Aż mi gorąco.;d
Tylko teraz mały problem jak zrobic na nim dobre wrazenie
Używaj opcji edytuj, co Ty na to? Bo to chyba nie jest takie trudne.
Mówisz o tym, co ma dziewczynę? Którą znał 4 dni? Czy to już jakiś inny? Bo straciłam rachubę
O tym który ma dziewczyne. O którym chce zapomnieć. Bo najgorszę co mógł zrobić to wystawić mnie w dzień Kobiet gdy prosiłam go o pomoc.
Od razu Ci mówiłyśmy, żebyś sobie go odpuściła. Widzisz, jeśli facet raz Cię wystawi, to już zawsze będzie to robił.
Hmm moze poprostu zapomniał..? <Natala przestan go usprawiedliwiać> Albo nie mógł? Eh.. Zapytam się go o to jutro.
Zobaczymy co wymyśli. O.o
Gdyby nie mógł, to by zadzwonił lub napisał. O spotkaniach się nie zapomina. Po prostu nie chciał.
A nie mozna wykluczyć takiej opcji ze nie miał nic na koncie. Bo jak dzwoniłam do niego na jego koszt to wystakiwało ze nie ma nic na koncie. ze nie ma funduszy na zastawienie rozmowy.;/
A wgl ja prosiłam o spotkanie w piatek to on z dzisiejszym dniem wyskoczył nie ja.
Tłumaczysz go. Sama zobacz, ile razy Cię wystawił. Daj na luz, odpuść sobie. Facet najwyraźniej nie jest zainteresowany. Poza tym myślisz, że z kim będzie spędzał dzień kobiet? Z Tobą, czy ze swoją dziewczyną? Trochę pomyślunku.
Administrator
jest milion sposobów poinformowania kogoś, że się nie przyjdzie na spotkanie, jeśli coś nie wpadło. i jeśli komuś zależy, to znajduje sposób, żeby tej drugiej osobie wyjaśnić. nie olewa się spotkań ot tak, chyba że komuś rzeczywiście nie zależy.