Mała Cleo jest cuuuudna !!
Ano jest W końcu moja *skromność*
To niekończący się pościg za money, money. Po drodze gdzieś zapominamy,
O ludzkich wartościach, różnych mądrościach. Szczerej miłości, marzeniach,
Stając się toksyczni dla otoczenia.
haha xD.
A czemu Mała Cleo? ;D
Bo to było pierwsze co mi przyszło na myśl, jak ją zobaczyłam tuż po narodzinach
Łii ^^. Cleo coś się nie odzywa ;D.
Może nie zauważyła ;> To ciii
Ja mam pudelka Suczka wabi się Fifi i jest słodka chociaż groźna ;] Jak ją kupowaliśmy to facet powiedział, że to będzie miniaturka. Okazało się, że to pudel średni. Ale mam ją już 9 lat i kocham taką jaką jest
Użytkownik
a ja mam świnkę morską i 2 papużki nimfy ^^
A to zdjęcie mojej Fifi :
http://img194.imageshack.us/img194/5136/fifib.jpg
Administrator
słodko wygląda ^_^
Pudle to najmądrzejsza rasa psów, wbrew temu co myślą, że są głupie ;/.
Ja też kiedyś miałam świnki morskie. Łacię i Pusię. Łacię miałam od początku. Pusię miał już ktoś inny, ale o nią nie dbał, kiedy Pani w zoologicznym nam ją pokazała, byliśmy w szoku. Głaszcząc ją czuliśmy jej kości. Od razu ją wzięłam, dali ją nam za darmo. U nas była szczęśliwa z Łacią, jednak po 2 latach zdechła ze starości. Łacia zdechła w listopadzie 2007roku. Mogła żyć dalej, gdyby nie jedni weterynarze, którzy dali jej nie właściwy zastrzyk w dużej dawce co zniszczyło jej jelita... Inni ją ratowali, ale nie dało rady...Potem ta babka co dała jej ten zastrzyk powiedziała, że nie zajmuje się gryzoniami. Mam ochotę ją zabić.
mam psa i świnkę morską. XDD
lubie je...
wręcz kocham...szzcerze nie wyobrazam sobie życia bez mojego psa i świnki. x.x
Ja też nie wyobrażam sobie życia bez mojego psa. Jednak będę musiała. Kocham ją ogromnie mocno. Nigdy nie miałam tak towarzyskiego psa...
Mam:
Siostrę starszą o rok, wabi się Justyna;
Pieska Yorka (Kubuś), niepoprawnie wychowanego, aż nazbyt żywego, chudego i marudnego - już parę osób widziało jego fotkę. Zawsze pozuje na odważnego, ale jak zobaczy jakiegoś większego psa, to kuli ogon i ucieka. Po prostu mistrz. ; )
Szynszylę -Daisy. Siostra tak ją nazwała przez wzgląd na ksywkę jednej z głównych bohaterów pierwszej części filmu "Kruk". Ma za sobą już jakieś 3 choroby, i nadal jest w świetnej formie. I ostatnio zaprzyjaźnili się z Kubusią, a kiedyś on omal jej nie pogryzł. Spory postęp integracyjny w naszej rodzinie. xD
Ostatnio edytowany przez Cosette (2009-09-30 20:36:00)
Ja jestem szczęśliwą posiadaczką ...
Kota - Pyśke
Chomika - Sajgonki
Psa - Sonie ..
Kocham te zwierzęta..Są moimi przyjaciółmi..;D Wg są fajne i miłe..
To co, że kot czai się na chomika a na kota czai się ostatnimi czasy pies.
Mój pies nigdy nie miał nic do kotów, ale ostatnio po porodzie martwego szczeniaka:(
Zaczęła gonić kotka i go gryść..
Dlaczego tak jest??
Ostatnio edytowany przez Natka1995 (2009-10-16 20:17:04)