MiKa napisał:
ale tańsze drinki i wejścia na imprezy mi zdecydowanie odpowiadają. zwłaszcza gdy jest w tym 10 zł różnicy, jak w lokalu niedaleko. 1 impreza tygodniowo = w miesiąc zaoszczędzone 4 dychy. bardzo ładnie
<13 poweradów, juhu!>
Fajny przelicznik. Lepszy na pewno od sposobu myślenia mojego znajomego: jego dziewczyna chciała z nim pójść na jakiś fastiwal reggae, nie wiem, a ten co? Wykoncypował, że za cenę biletów będzie miał chyba trzy paczki fajek. I jak tu z takim...?
Użytkownik
haha :d
prawdziwy z niego facet...
Administrator
co kto woli każdy sam sobie ustala priorytety.
Użytkownik
dokładnie. :]
choć przyznam, że czasami bywają one szokujące.
Ja tam nie wiem jak z niekulturalnym można się spotykać
Chociaż momentami irytuje mnie, jak chłopak niesie mnóstwo ciężkich rzeczy i nie chce pomocy. No cóż.
Dodam coś od siebie może? xD
1. Prawdziwi, godni uwagi Mężczyźni ustępują miejsca (w autobusie, tramwaju itp.), otwierają drzwi, przepuszczają w drzwiach i dbają, żeby dziewczyny się nie przemęczały
2. To chłopak kupuje kwiaty dziewczynie. Ktoś widział kiedyś, żeby to dziewczyna kupowała kwiaty chłopakowi?
3. Nikt nie wymaga od nas, żebyśmy były twarde. Możemy sobie popłakać kiedy chcemy, a chłopaków mogliby się dziwnie patrzeć
4. To chłopak nosi dziewczynę na rękach. Nie odwrotnie
5. Zazwyczaj to chłopak stawia (bilety do kina, kawę, herbatę, lody...)
6. Dziewczyny mogą się bać strasznych stworzeń typu żuki, PAJĄKI i inne obrzydlistwa, to raczej chłopak musi się ich pozbyć
7. Chyba najważniejsze- chłopak nigdy nie zostanie matką. Nie dowie się jakie to uczucie nosić takie małe stworzonko pod sercem =]
8. Niektórzy faceci nie potrafią robić nawet dwóch rzeczy naraz (przykładowo- grać i rozmawiać). Kobiety nie mają z tym problemów. Raczej.
Cleoś, buty, które on chciał sobie kupić były damskie Miałam identyczne. To, że czarno-różowe to pół biedy.
Taaa... on zawsze potrafił dobić człowieka... Wiesz, że ostatnio mnie "straszył" w nocy? ~Cleo
Ostatnio edytowany przez Cleo (2010-07-23 07:24:40)
Administrator
Livvy napisał:
Ja tam nie wiem jak z niekulturalnym można się spotykać
dokładnie dla mnie liczą się tylko kulturalni.
Livvy napisał:
Chociaż momentami irytuje mnie, jak chłopak niesie mnóstwo ciężkich rzeczy i nie chce pomocy. No cóż.
ja tam się przyzwyczaiłam
zresztą, wiadomo, że facet musi 'przyszpanować' swoją siłą itp.
Użytkownik
Livvy napisał:
8. Niektórzy faceci nie potrafią robić nawet dwóch rzeczy naraz (przykładowo- grać i rozmawiać). Kobiety nie mają z tym problemów. Raczej.
ups.
Ogółem fajnie być laską , ale w niektórych momentach życia wolałabym być facetem
dlaczego..?
1. Okres to męcząca sprawa
2. Od dziewczyn więcej się wymaga niż od chłopaków
3. O nich tak sąsiedzi nie plotkują jak zobaczą ich np. z papierosem
A dlaczego fajnie być dziewczyną to jest oczywiste:
1. Mnóstwo ciuchów do wyboru
2. Mnóstwo kosmetyków
3. Zniżki w lokalach
4. Dziewczyny są bardziej wrażliwe na piękno i na ból innych. Są skore do współczucia
5. A tak naprawdę najlepsze jest to, że my kobiety możemy zostać matkami <choć poród to nie jest za ciekawe przeżycie xd>)
Ogółem fajnie być laską
Ja tam nie wiem jak to jest być laską. Możesz o tym opowiedzieć. A z jakiego drewna najlepiej jest być zrobionym?
A i owszem. Niestety
2. Od dziewczyn więcej się wymaga niż od chłopaków
Błąd. Wymaga się tyle samo, z tym, że czego innego.
3. O nich tak sąsiedzi nie plotkują jak zobaczą ich np. z papierosem
Błąd. Mówi się o nich tak samo jak o dziewczynach.
Administrator
Livvy napisał:
A i owszem. Niestety
paskudna ;/
ale zawsze jest sposób, żeby na 9 miesięcy się go pozbyć, co? XD joke.
A po tych 9 miesiącach też jest miło Tzn w sumie zależy dla kogo. Podejrzewam, że ja aż tak na macierzyństwo narzekać nie będę xD
Ale jak już się zestarzejemy okresu też nie będzie
haha to jest plus..;p
Ja tam kocham dzieci..A swoje jak będę mieć to pewno oszaleje z radości, że je mam.;p
Choć poród to nie jest to co dziewczyny lubią najbardziej.;p