Jest takie miejsce, do którego chcielibyście pojechać, gwiazda, którą chcielibyście spotkać...? A może macie zupełnie inne marzenia?
Moim największym marzeniem jest... większa tolerancja na świecie. Osobiście nie marzę o jakimś "sprzęcie". Bo po co mi np. nowy aparat, skoro otoczenie mnie nie akceptuje i nie mogłabym się nikomu pochwalić zdjęciami? ;]
Chciałabym być jeszcze wolna. Dać komuś bezkarnie w pysk... 0 obowiązków i 0 kontroli.
No, może nie do końca. Bo taka całkowita wolność to przekleństwo.
Moim największym marzeniem jest to abym Adrian był moim jedynym. Żebyśmy gdzieś razem wyjechali.
Chcę także zdobyć zawód jaki sobie wybiorę oraz chce napisac książkę.
Przede wszystkim to by dziadkowie cieszyli się jak największym zdrowiem!!
Dalej to zdanie matury. I wymarzona praca jako korektorka tekstów, lub wyjście awaryjne jako nauczycielka. Oczywiście zrobienie uprawnień instruktora jazdy konnej i jak najdłuższe cieszenie się ze współpracy z tymi wspaniałymi zwierzakami ;]. Za tym idzie posiadanie własnego zwierzaka. Najlepiej by stał w stajni, która znajduje się u mnie na podwórku i wielka szkoda, że mieszka w niej jedynie rower.
Za wyjątkiem tego wymarzony samochód; garbus cabrio nowego typu.
Z tych bardziej wybiegających w przyszłość dom z drewnianych bali z bajkowym wnętrzem i kominkiem w salonie. No bo czy takie domy nie są cudne?
Użytkownik
marzenia... jejciu, tyle tego jest!
być szczęśliwa!!! ^^
Administrator
żeby moja rodzina i bliscy znajomi byli zdrowi itp.
żeby (dobrze) skończyć studia a potem znaleźć (dobrą) pracę - taką, jaką bym lubiła a jednocześnie żeby pozwoliła mi się utrzymać.
żeby wyjść na prostą i uporać się z problemami, przede wszystkim.
strasznie dużo mam marzeń (połowa nie do wykonania włącznie z lataniem xD)
Załatwić wszystkie sprawy, które są dość niewygodne.
Dostać się do upragnionej szkoły, a po niej na weterynarię
Odremontować dla mamy dom na wsi
I wyjechać w podróż po miejscach, które zawsze chciałam odwiedzić.
więcej nie piszę, bo za dużo by dalej wymieniać
Chciałabym, aby wszyscy moi bliscy byli zdrowi. Moim największym marzeniem jest jeździć za granicę (i nie tylko) w celu pomocy dla zwierząt. Nie raz oglądałam w telewizji o tych ludziach co wyjeżdżają, by pomóc np. małpom. Ja też bym bardzo chciała. Uwielbiam zwierzęta i serce mi się łamie jak widzę lub słyszę jak ludzie maltretują te kochane stworzenia. Nie chcę być na to obojętna. Następne co pragnę to mieć męża i zdrowe dzieci =).
Użytkownik
Marzeń podobno się nie zdradza, więc będę trzymać się tej wersji bo jeszcze się nie spełnią
A ja nie mam marzeń.. Jakoś nad tym nie myślę ;] ale tak się głębiej zastanowić, to chciałabym polecieć w kosmos <3 ale to mało realne xD
Chciałabym pracować z dziećmi, które nie dostały miłości od rodziców, albo pracować raz na jakiś czas charytatywnie, albo pracować u mojego ojca.
Skończyć liceum, jakiś ciekawy kierunek, zakochać się szczęśliwie, założyć rodzinę.
Z takich bardziej przyziemnych - Chciałabym dostać mp3, z którym mogłabym się kąpać >D
Użytkownik
Chciałabym być aktorką.
I chciałabym pomagać dzieciom, jak Cleo.
Ja chciałabym przeżyć jakąś nieziemską miłość, nie chodzi mi o uczucie do kosmity, ale coś co możnaby było opisać w programie "Taka miłość się nie zdarza". Chciałabym założyć zespół i koncertować na całym świecie, być rozpoznawalna i mieć swoją zakładkę w wikipedii ;] Zagrać w jakimś filmie albo jakiś nakręcić. Otworzyć szkołe artystyczną dla dzieci i młodzieży, w której będą zajęcia śpiewu, gry na instrumentach i zajęcia teatralne. Uh, trochę dużo tego ;D
Moim marzeniem jest to, żeby ludzie zrozumieli, że pokój na świecie zapanuje wtedy kiedy kolor ludzkiej skóry nie będzie miał znaczenia.
Nie maże o bogactwie czy sławie, bo szczerze to to nie jest mi do szczęścia potrzebne.
Pragnę żyć już zawsze w gronie moich przyjaciół i bliskich i pragnę szczęścia dla nich ;-)
Pozdrawiam ;-)
Administrator
chciałabym zrobić w swoim życiu coś ważnego, coś znaczącego, co nie przeminie wraz ze mną.
a z marzeń bardzo przyziemnych - chcę mieć 30 000 pageviewsów na devie. ja wiem, że to płytkie, ale chcę. XD