Użytkownik
Tez uważam, że Tokio Hotel jest straszne.!
A co do BEP Boom, boom POw to porażka, ale 'I got a feeling' nie jest takie złe To tylko moje zdanie.
A co sądzicie o kawałku 'sexy chick'?
Ja tam nie słucham nic typu Tokio Hotel czy Blog 27 lol
A co do 'sexy chick' ja jestem dzika co do piosenek Może i słyszałam ale nie zapamiętuję nazw... po prostu słucham tego co leci w radiu ;p
A co sądzicie o Mandarynie xD ??
Powiem tylko tyle, że M. była przez jakiś czas mieszana z błotem na naszym forum xD
Właściwie to ten kawałek nazywa się "Sexy Bitch" , ale różnie mówią . Ja uwielbiam tą piosenkę i absolutnie nie uważam jej za porażkę.
Ja tam kiedyś lubiłam piosenki Mandaryny, bo miała fajne. Tylko po prostu nie umie śpiewać ;]
No bo bitch, to ostrzejszy zamiennik ''chick'' ^^'
Miley Cyrus to porażka. Moim zdaniem nie uda jej się zmienić wizerunku słodkiej "Hany..." z Hannah Montana. Zachowuje się jak idiotka na swoich koncertach, a jej siostra Noah doprowadza mnie do szału. Jej piosenki są tylko o wymarzonym chłoptasiu, którego chciałaby wyciągnąć z bajeczki.
Użytkownik
Livvy napisał:
Queens... czasami moge sobie posluchac... ale nie za czesto ^^
Rammstein... normalnie ,,Zryty Mis'' i ,,Durch den Monsun'' (by Kicia)
Boże, ja kocham Rammstein. Dobra, niemiecka muzyka!
Użytkownik
tak trzymać, southely ;D podpisuję się pod tym ^
Użytkownik
Twix napisał:
Miley Cyrus to porażka. Moim zdaniem nie uda jej się zmienić wizerunku słodkiej "Hany..." z Hannah Montana. Zachowuje się jak idiotka na swoich koncertach, a jej siostra Noah doprowadza mnie do szału. Jej piosenki są tylko o wymarzonym chłoptasiu, którego chciałaby wyciągnąć z bajeczki.
zgadzam się z tobą.
No dajcie spokój, przecież Majli jest cudowna i słitaśna <3.
... no dobra. A tak serio to do porażek zaliczam wszelaką muzykę promowaną przez Radio Eska i tym podobne, a także disneyowskie gwiazdki i uwaga, uwaga, największy hit... Haj Skul Mjusikal! Załamuje mnie to, że nie mogę nigdzie dostać normalnego zeszytu, 60 kartek, kratka bez tych sztucznych wytworów x.x'
Administrator
dracy napisał:
A tak serio to do porażek zaliczam wszelaką muzykę promowaną przez Radio Eska i tym podobne, a także disneyowskie gwiazdki i uwaga, uwaga, największy hit... Haj Skul Mjusikal!
haj skul mjuzikal jest taki $łŁiIiIiItAsHnY i w ogóle LoFfCiAm tO(dobrze napisałam? nie specjalizuję się w tym języku)
XD
dracy napisał:
Załamuje mnie to, że nie mogę nigdzie dostać normalnego zeszytu, 60 kartek, kratka bez tych sztucznych wytworów x.x'
ostatnio moja koleżanka poprosiła mamę, która wybierała się na zakupy, żeby przy okazji kupiła jej zeszyt. rodzicielka (która nie jest zorientowana w najnowszych 'trendach' muzyki popularnej) wróciła i z wielce zadowoloną miną wręczyła jej zeszyt z haną (montaną) mówiąc 'tu jest jakaś dziewczynka narysowana, taka kolorowa'. XD
Chyba dobrze, ale trzeba by było poszukać jakiegoś eksperta od pokemonologii. W sumie jest kilka takich osób w mojej klasie, zaniosę im ten tekst do wgłębnej analizy ;p.
A co do zeszytu, miałam podobnie. Zabrałam się za pisanie rozprawki na polski, ale zorientowałam się, że nie zmieści mi się w zeszycie, więc poprosiłam mamę, która wybierała się na zakupy, by mi jakiś kupiła. Wróciła od domu z zeszytem z "Camp Rocka" bo... "Olka, no ty słuchasz przecież rocka, to wzięłam ten zeszyt! No co, miałam ci kupić z Kubusiem Puchatkiem?" Taki byłby o wiele lepszy. Chociaż i tak w tym camp rockowym największą satysfakcję daje zabawianie się na nudnych lekcjach w praktyki voodoo i nakłuwanie tym plastikom oczu ;p.
Ostatnio edytowany przez dracy (2010-04-18 18:23:56)
Umarłam, Bsiu >D Lepiej nie wyszłoby to nawet emo-martynce >D
Mój tata ostatnio mi kupił ołówki z Jonas Brothers i Demi Lovato, też swoją drogą z Disney Channel, chociaż mówiłam, że ''takie drogie ołówki, przecież zwykłe mi wystarczą!''. Na nieszczęście były aż 4 w opakowaniu.
Użytkownik
A wiecie? Ja nawet lubię JB, Demi Lovato i Miley. Można powiedzieć, że to idioci, ale i tak lubię.
Ja słucham wszystkiego, więc nie linczujcie mnie!
dracy napisał:
A tak serio to do porażek zaliczam wszelaką muzykę promowaną przez Radio Eska
wiesz, jak nie Twój gatunek to może i tak .
Ale ja bardzo lubię Eskę, bo są fajni ludzie no i oczywiście muzyka.