Bo zauważyłam (chyba nie tylko ja...), że to gorący temat w powitaniu u jednej z nowych użytkowniczek
Czy u Was też 2 razy w tygodniu (czasami i częściej, bo jest jeszcze AXN) zapada cisza w mieszkaniu,
spowodowana wciągnięciem w niezwykłą fabułę tego serialu?
Co sądzicie o tym charyzmatycznym i cynicznym, lecz genialnym doktorku?
Hałsa oglądam ogółem od... etto.. drugiej, trzeciej serii? *udaje, że myśli*. Rodzicielka mnie w to wciągnęła, za co bardzo jej dziękuję. Na początku wydawało mi się to nijakie, jak Chirurdzy trochę, zwyczajna obyczajówka, ale coraz bardziej zapoznając się z Gregorym oraz jego nietypową bezduszność wobec pacjentów, pociągu do rzeczy niezwykłych (szukanie dziury w całej diagnozie, chęć odkrywania nieznanych medycynie zjawisk, i dziecinna upartość do przekonania o słuszności swojego zdania, masochistyczna obsesja...), seria wciągnęła mnie na dobre.
Po jakimś czasie nawet zaczęłam pisywać yaoi o Hausie i o Wilsonie (TAK, YAOI~)
Mimo, że sam aktor postaci Gregorego nie znosi, to jednak wspaniale ją odgrywa. Mimo, że jego teksty układa starzec z nadwagą, to aktorzyna dobrze się sprawuje w swojej roli, mimo tej antypatii. A i wygląd dobrze pasuje.
ostatnio się zniechęciłam, kiedy to Wilson się skłócił z Gregorym i niby odszedł z pracy, ale kiedy znów zaczął pojawiać się w odcinkach, polubiłam ten serial jeszcze bardziej.
Ostatnio edytowany przez Cosette (2009-09-24 15:15:59)
Użytkownik
Cosette napisała wszystko za mnie ^ House rulezz! xDD
Ja oglądałam House'a w wakacje, kiedy to z kuzynką nie miałyśmy co wieczorem robić. Przyznam, że był naprawdę wciągający i ciekawy. Ale jakoś o nim teraz zapomniałam...Może dziś obejrzę o ile jest ?
Jest, jest xD O 20:40, na TVP 2 ^^
Widzę, że nam się tu mały kult doktorka tworzy... ^^
Ja w wakacje przed pójściem spać obowiązkowo na necie oglądałam przynajmniej 3 odcinki xD Od początku 1 serii ;]
A ja nie mogę się doczekać ślubu Allison Cameron i Chase'a
Rosa napisał:
Ja w wakacje przed pójściem spać obowiązkowo na necie oglądałam przynajmniej 3 odcinki xD Od początku 1 serii ;]
Gdzie na necie można oglądnąć Hause'a?
http://www.serialeonline.pl/
Pamiętam tylko tą stronkę ;] Dużo tu różnych seriali xD
Meow - Ja też nie lubię schematycznych seriali, ale w tym jakoś mi to nie przeszkadza. A humor House'a uwielbiam <3
A ja wyślę wam coś ciekawego:
http://img182.imageshack.us/i/drhause.jpg/
Polacy sa wszędzie ... ;]
Dr House 6 seria odc 1-2
House jest schematyczny? No jest, nie zaprzeczam, ale obejrzyj meov anime Jigoku Shoujo, a wtedy poznasz prawdziwą schematyczność. ; )
Administrator
widziałam parę odcinków, sam doktorek fajny i niektóre teksty niezłe, ale medyczne seriale jakos mnie nie pociagaja. poza tym rzeczywiscie troche trzyma sie schematu.
no ale, jak przypadkiem trafie w tv, to ogladam. ;P