Administrator
Wybieramy maksymalnie trzy miejsca, zakładamy, że nie ma problemów związanych z pieniędzmi czy wizami, obracamy się w sferze marzeń.
Jeśli chodzi o mnie to:
1. Nowa Zelandia
2. Japonia
3. jeszcze raz do Stanów, ale dopiero jak bede starsza (>21) bo to bez sensu jechać gdzieś i nie móc pójść do żadnego fajnego miejsca
No to ja wybieram:
1)Francję - kiedyś chciałam zamieszkać tam, albo w Kanadzie (patrz: Gabriel L.)
2)Japonia - tu nie potrzeba komentarzy...
3)Wielka Brytania - ale tylko na 10 minut i tylko po to, żeby sprawdzić swoją umiejętność posługiwania się.
Administrator
Lol, to wychodzi na to, że możemy razem śmignąć do Japonii. Kto załatwi samolot?
Wiecie, podobno najtaniej można wybrać się do Japonii jadąc koleją Transsyberyjską, która jedzie od Moskwy aż do Władywostoku. A potem we Władywostoku promem aż do Kraju Kwitnącej Wiśni ^^ Ale kolej Transsyberyjska podobno niebezpieczna xD Ale co tam, jedzie z nami BS
Administrator
Hm... Mimo wszystko wolała bym samototem, a Rosję omijać z daleka.
Czemu? Co tam takiego złego?xDD
Administrator
Lol. Powiedzmy, że nie jest to mój wymarzony kraj, zarówno pod wzlględem pogodowym (zimno ) jak i politycznym.
Poza tym samolotem wygodniej.
Administrator
Do Włoch nie polecam, strasznie tam gorąco i niefajnie wyjść na ulicę po 23.
A co do Japonii, to ja mam nadzieję jakoś w czasie studiów uzbierać kasę i pojechać. ^^
Administrator
Miałam na myśli może jakąś wymianę, czy coś... a poza tym zamierzam jakąś pracę sobie znaleźć i jakąś kasę mieć.
Życie sie zaczyna po 23. Wczesniej jest za gorąco zeby wyjsc z pokoju/z wody.
Ciekawe czy czas będzie ;P
No tak, ale jeśli jadę z mamą i z siostrą, to my w pokoju bawimy się lepiej niż w jakimś klubie czy coś ;P
A ja właśnie uwielbiam jak jest tak gorąco, że nie chce się z wody wychodzić ;P
Przyzwyczajenie, u mojej siostry tak jest
1. Bulgaria
2. Tunezja
3. Hawaje ^^
i wiele wiele wiecej miejsc bym zwiedzila ale...