Ogłoszenie

Witamy na forum!

Jeżeli jesteś tu pierwszy raz, koniecznie zapoznaj się z REGULAMINEM .
Zapraszamy również do przywitania się w dziale POZNAJMY SIĘ.

Ważne ogłoszenia i informacje od administracji znajdziesz TU.
Jeżeli chcesz dołączyć do naszej grupy na facebooku, zajrzyj TU.

Mamy już 30 000 postów!
Czy będzie 40 000?
~Bs

#1 2018-08-30 08:10:52

ibudhaus

Użytkownik

Punktów :   

nowy dom :)

Cześć !

Przeprowadzam się za miesiąc z mieszkania do domu, który moi rodzice wybudowali dla nas. Czy ktoś z was miał podobną sytuację ? Jak się mieszka w domu? Mój będzie drewniany i ekologiczny

#2 2018-09-10 12:26:44

ilovemymaileb0

Użytkownik

Punktów :   

Re: nowy dom :)

Ja niestety niespecjalnie się na tym znam... Nie będę tutaj w stanie pomóc...

- Będziesz służyła mi dobrym słowem, otuchą i wsparciem.
– Po moim trupie.

#3 2022-01-27 10:24:29

arielka78

Użytkownik

Punktów :   

My sobie chwalimy dom - o niebo lepiej nam się  mieszka niż na mieszkaniu no i możemy robić co chcemy - nikt się niczego nie czepia. Co do samego domu i wyposażenia to każdy potrzebuje czegoś innego, więc to już zależy od Was - u mnie must have to była zmywarka i pralko-suszarka no i oczywiście porządny materac do łóżka i tu wybór padł na Hilding Conga - pod kątem wygody odpowiada i mi i mężowi https://hilding.pl/produkt/materace-wys … ing-conga/

#4 2024-06-17 15:34:37

tymek065

Użytkownik

Punktów :   

Wiosną wiele gatunków owadów staje się aktywnych i zaczyna szukać miejsc do rozmnażania. Przed nadejściem tego sezonu warto przeprowadzić profilaktyczne odpluskwianie mieszkania, aby uniknąć masowego pojawienia się insektów. Skórne reakcje alergiczne mogą wskazywać na obecność owadów, takich jak pchły czy roztocza. Jeśli domownicy zaczynają odczuwać skutki ukąszeń lub występują objawy alergiczne, warto rozważyć dokładne odpluskwianie mieszkania. Aby zapobiec poważniejszym problemom z insektami, zaleca się regularne odpluskwianie mieszkania jako część codziennej pielęgnacji domu. Regularne kontrole mogą pomóc wychwycić i rozwiązać problem zanim stanie się on poważniejszy.  https://pultusk24.pl/artykul/kiedy-nale … ic/1533988

pun.pl - załóż darmowe forum dyskusyjne PunBB

kliknij raz dziennie - pomóż wypromować forum!

Stopka forum

RSS